"Ακατέργαστο ταλέντο ο Λίνος"

O Σoύλης Μαρκόπουλος, μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, με δεδομένo τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Δικέφαλος το τελευταίο διάστημα .
"Ακατέργαστο ταλέντο ο Λίνος"

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, που έχει γυρίσει ματς που έχανε ακόμη και με δέκα πόντους. Με λίγες εξαιρέσεις ήμασταν συγκεντρωμένοι μέσα στο ματς. Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε. Ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ, τομέα σημαντικό για το συγκεκριμένο ματς. Είχαμε τέσσερις σημαντικές απουσίες. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να επιστρέψουν οι δύο και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στον τρόπο παιχνιδιού που μας διακρίνει. Εύχομαι στο Περιστέρι καλή συνέχεια και πιστεύω πως μπορεί να καταφέρει να πετύχει το στόχο του».

Και πρόσθεσε: «Αν υπάρξει κάτι μεταγραφικό θα το δούμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας στόχος και καμία διάθεση προσθήκης. Ο Λίνος είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο με πολλές δυνατότητες. Ελπίζουμε να καταφέρουμε σύντομα να τον εντάξουμε στο σύνολο ώστε να βοηθήσει την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...