Αποστολή στο Σ.Ε.Φ.

Με όπλο την πολύ ψυχολογία, ο Π.Α.Ο.Κ. κατεβαίνει στο "Μίσους και έχθρας" για το καλύτερο δυνατό...
Αποστολή στο Σ.Ε.Φ.
Άλλο ένα Σαββατοκύριακο με χαμόγελο τελείωσε και ειδικά αυτή τη φορά που ο σύλλογος Π.Α.Ο.Κ. κέρδισε σε όλα τα αθλήματα όπου και αν συμμετείχε. Ειδικά στο ποδόσφαιρο η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην, αφού από τον αρχικό στόχο που ήταν να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη κορυφή, πλέον αυτό θεωρείται δεδομένο και τα όνειρα στο μυαλό των ΠΑΟΚτσήδων έχουν πολλά πιθανά σενάρια. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:45 το απόγευμα της Τετάρτης και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΣΚΑΪ.

Στα δικά μας τώρα. . . Η ομάδα την Κυριακή έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Πήρε μια απόλυτα σημαντική νίκη απέναντι στο μαχητικότατο Μαρούσι . Πέρα όλων των άλλων η νίκη αυτή, έφερε ψυχολογική γιγάντωση και βαθμολογική αναρρίχηση. Κατά κάποιον τρόπο, θεωρώ, πως η ομάδα είχε ανάγκη τη νίκη αυτή που την ανανεώνει και την προσηλώνει ξανά, πιο σοβαρά αυτή τη φορά, στο στόχο που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην 6άδα του πρωταθλήματος. Σε μια ατμόσφαιρα που θύμισε γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. επιτέλους μετά από πολύ καιρό. Ο κόσμος έδωσε αυτό τον αέρα που χρειάζεται η ομάδα για να καθαρίζει τα εντός έδρας παιχνίδια.

Βεβαίως και οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. ήταν κύριοι στις υποχρεώσεις τους, αμυντικά και επιθετικά. Με τον Μιλισάβλιεβιτς να θυμάται τον καλό του εαυτό μετά από αρκετά παιχνίδια. Τον Λάζαρο, που ψηφίσθηκε και MVP της αγωνιστικής, να κάνει τα πάντα και ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα όπου 3 παίκτες του Αμαρουσίου προσπάθησαν να τον αντιμετωπίσουν χωρίς αποτέλεσμα. Τους Μονρόε και Γκρέγκορι να κάνουν τα γνωστά καλά τους παιχνίδια, με τον πρώτο να παίζει πολύ καλά και το ρόλο του πλέι-μέικερ παίζοντας και καλή άμυνα στον Κις και τον δεύτερο να μαζεύει σημαντικά ριμπάουντ και να απομονώνει σημαντικά τον Πελεκάνο ενώ στα highlights του παιχνιδιού είναι οι 2 μπακ-ντορ πάσες του Μονρόε που αξιοποιήθηκαν με κάρφωμα από τον Γκρέγκορι. Σημαντικότατη, ίσως και περισσότερο από κάθε άλλον, ήταν και η παρουσία του Χρήστου Ταπούτου. Στο τρίτο δεκάλεπτο που ήταν και το ξέσπασμα του Π.Α.Ο.Κ. ο Ταπούτος, έπαιξε φοβερή άμυνα, μάζεψε ριμπάουντ, έκανε 2 κοψίματα και πέτυχε και ένα καθοριστικότατο τρίποντα (στο 4ο δεκάλεπτο) όταν το Μαρούσι μείωσε στους 10.

Όλα αυτά έγιναν όμως μια όμορφη ανάμνηση αφού δεν υπάρχει πολύς χρόνος για πανηγύρια. Αύριο ημέρα Τετάρτη θα παιχτεί εμβόλιμα το παιχνίδι με τον οσφπ για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του πειραιά παίζει τελικό κυπέλλου απέναντι στον παο, το Σάββατο και ίσως αυτό να είναι και υπέρ μας, αφού πιθανό είναι να ξεκουραστούν παίκτες για την διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οι θεωρίες φυσικά δεν βγαίνουν πάντα πραγματικές οπότε καλό είναι η ομάδα μας, χωρίς άγχος και με τον ενθουσιασμό που υπάρχει, να παίξει το παιχνίδι της και να διεκδικήσει όσα της αναλογούν. Για τον καλοαναθρεμμένο δε χρειάζεται να πούμε τίποτα αφού τον είδαμε σαν ομάδα ήδη 2 φορές φέτος όπου πήραν αγχωτικές νίκες, νίκες του τελευταίου λεπτού. Με μπάτζετ υπερπολλαπλάσιο ότι και να πω θα είναι περιττό.

Ας ευχηθούμε η ομάδα να παίξει όσο καλύτερα μπορεί, με όσο πάθος και δύναμη διαθέτει, και αν αυτό γίνει είμαι σίγουρος ότι θα φύγουμε νικητές και όχι ηττημένοι.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ...

Με τιμή, Roume

Διαβάστε ακόμη...