Δύσκολη αποστολή στη Ρόδο

Το γήπεδο της Ρόδου όπου και θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. ο Π.Α.Ο.Κ. για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό δεν είναι και το πλέον φιλόξενο
Δύσκολη αποστολή στη Ρόδο
Το γήπεδο της Ρόδου όπου και θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. ο Π.Α.Ο.Κ. για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό δεν είναι και το πλέον φιλόξενο. Σίγουρα η ομάδα της Ρόδου, που βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από την ομάδα μας στην βαθμολογία, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της φέτος και τη συγκομιδή βαθμών που της εξασφαλίζει αρχικά την κατηγορία και στη συνέχεια ίσως της δημιουργεί και προσδοκίες και στόχους.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Σκάι και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά -όπως πάντα- από το Paokmania Web Radio από όπου μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας απλά κλικ ΕΔΩ
Οι Ροδίτες κάτω από τις οδηγίες του δικού μας Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο φέτος που παλεύει κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής των γηπεδούχων έκανε έκκληση στον κόσμο του νησιού να βοηθήσει την ομάδα γεμίζοντας το γήπεδο, όχι ότι αυτό μας τρομάζει αφού έχουμε ανταπεξέλθει κατά πολύ σε καυτές έδρες, αλλά θα είναι και αυτός ένας σύμμαχος και ένα επιπλέον κίνητρο για τους γηπεδούχους να προσπαθήσουν για το αποτέλεσμα.

Στα δικά μας, Ταπούτος και Καυκής είχαν κάποιες ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα και τέθηκε υπό αμφισβήτηση στο αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα, έβγαλαν κανονικά την τελευταία προπόνηση και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ο Γκρέγκορι από την άλλη, θα είναι κανονικά στην αποστολή σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Η παρουσία του επιθετικά αλλά και στα ριμπάουντ είναι καθοριστική για την ομάδα αφού σκεφτείτε ότι μιλάμε για τον 8ο σκόρερ του πρωταθλήματος και 1ο σε εύστοχα 2ποντα με 68/114 (60%), έχοντας και 1 παιχνίδι λιγότερο από τους άλλους, αλλά και τον 1ο σε ριμπάουντ της ομάδας με 5,3 ανά αγώνα. Όσον αφορά τον Λάζαρο θα εκτιμηθεί η κατάσταση του από τον προπονητή μας και θα χρησιμοποιηθεί όσο χρειαστεί.

Δηλώσεις έκανε για το επερχόμενο παιχνίδι ο προπονητής μας Σούλης Μαρκόπουλος : «Eίναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, απέναντι σε μία σοβαρή και σταθερή ομάδα, που παίζει ακόμη πιο δυνατά στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη, αλλά και να καταφέρουμε να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Aντιμετωπίζουμε και πάλι ορισμένα προβλήματα, αλλά θέλουμε σε κάθε περίπτωση να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Η ομάδα φέτος έχει καταφέρει να αποτελεί ένα αξιόμαχο σύνολο και αν είχε τη δυνατότητα να είναι οι παίκτες περισσότερες μέρες μαζί στην προετοιμασία είμαι σίγουρος ότι δε θα χάναμε κάποια παιχνίδια. Ο προπονητής μας Σούλης Μαρκόπουλος και η διοίκηση πιστεύουν στην ομάδα και ο κόσμος που στην αρχή ήταν διστακτικός με όσα συνέβησαν πέρσι, έχει αρχίσει να στηρίζει όλο και πιο πολύ με την παρουσία του. Το ζητούμενο ήταν να γίνουν τα παιδιά μια οικογένεια και νομίζω ότι αυτό έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, πράγμα που φάνηκε και από το δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στα μέλη και τους παίκτες την Πέμπτη.

Ευελπιστώ ότι η ομάδα θα πάρει τη νίκη σήμερα στις 17:00 στο "Βενετόκλειο" και θα συνεχίσει με νίκες μετά το παιχνίδι στο άδειο χωρίς λόγο Παλατάκι. Εμείς θα είμαστε το άλλο Σάββατο στο Παλατάκι για να στηρίξουμε την ομάδα, να την χειροκροτήσουμε και να της μεταδώσουμε τη δύναμη που μόνο ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. μπορεί και μεταφέρει μέσα από τη φωνή του.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ....
Με τιμή, Roume

Διαβάστε ακόμη...