Για το 4x4

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη η ομάδα μπάσκετ βρίσκεται στην αθήνα, οπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Περιστέρι...
Για το 4x4
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τελείωσε η προηγούμενη χρονιά, θέλει να ξεκινήσει και το 2010 ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενόψει του αγώνα στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Α1. Οι δύο ομάδες έχουν την ίδια συγκομιδή έως τώρα στην Α1 (4 νίκες - 5 ήττες) και έτσι η νίκη θα μας δώσει πλεονέκτημα για τη συνέχεια.

Προβλημάτων... συνέχεια

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (διάστρεμμα) και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (θλάση) είναι εκτός μάχης και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ στην πρώτη προπόνηση του 2010 προέκυψαν και νέα προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα στην σημερινή προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχαν λόγω στομαχικών διαταραχών ο Branko Milisavljevic και ο Γιάννης Δεμερτζής, ενώ προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε με χτύπημα στην ωμοπλάτη και ο Χρήστος Ταπούτος. Αναπόφευκτα το έργο του προπονητή, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι, αλλά και με την είσοδο του νέου έτους, δήλωσε: "Tο 2009 ήταν μία πολύ καλή χρονιά γιατί και με το Mαρούσι υπήρξε σημαντική επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και με τον ΠAOΚ ξεκινήσαμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει κι αυτή η προσπάθεια είχε μεγάλη αποδοχή από όλους. Για το 2010 εύχομαι υγεία και τύχη σε όλους και στον ΠAOΚ να καταφέρει να γίνει και πάλι αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας και αγωνιστικά, αλλά και σε όλα τα επίπεδα. Eλπίζω ότι θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά το ίδιο καλά, όπως τελειώσαμε την προηγούμενη. Tο παιχνίδι στο Περιστέρι θα είναι ένα ακόμη δύσκολο τεστ για μας. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μία πολύ σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα, που είναι ισχυρή και αποτελεσματική στο γήπεδό της, έχουμε και πάλι αρκετά προβλήματα, αλλά πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται στο γήπεδο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Xρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να αποφύγουμε τα λάθη και να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα".

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για το παιχνίδι με το Περιστέρι, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010 στις 7μ.μ (με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ1) συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Monroe, Καυκής, Gregory, Ταπούτος, Καλλές, Τσιάρας, Milisavljevic, Γιαννακίδης, Drobnjak, Gecevski, Helliwell και Δεμερτζής.

Από πλευράς Περιστερίου, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα έχει, εκτός απροόπτου, κάποια απουσία μιας και στην τελευταία προπόνησης εν όψει του σημερινού αγώνα έδωσαν το "παρών" όλοι οι παίκτες.

Διαβάστε ακόμη...