Ώρα για καινούρια αρχή

με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, απόψε στις 19:00 στο παλατάκι
Ώρα για καινούρια αρχή
Μια έντονη εβδομάδα διανύσαμε για τον ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο, με τη συνέντευξη τύπου που έδωσαν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και την ανακοίνωση της απόκτησης του Κριστιάνο, αλλά και στο μπάσκετ με την ανακοίνωση της απόκτησης-επιστροφής του Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς. Όλα αυτά μετά από το παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης παναθηναϊκό, με την ομάδα μας να κάνει εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού το προβάδισμα και τον πολυεκατομμυριούχο βάζελο να χρειάζεται κάποια σημαντικά σφυρίγματα προς το τέλος για να καταφέρει να πάρει τη νίκη.
Η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι τουλάχιστον πλασματική, αφού οι έως τώρα παρουσίες της ομάδας δείχνουν ότι δημιουργείται ένα εξαιρετικά καλό σύνολο, που κάτω από τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, για αρχή.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν, η ομάδα έχει 2 πολύ μεγάλες ανάγκες. Η 1η είναι η νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό που θα δώσει και ψυχολογική ανάταση, ενώ η 2η είναι η παρουσία και η στήριξη από τον κόσμο της ομάδας. Η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι τουλάχιστον πλασματική, αφού οι έως τώρα παρουσίες της ομάδας δείχνουν ότι δημιουργείται ένα εξαιρετικά καλό σύνολο, που κάτω από τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, για αρχή. Όλα αυτά βεβαίως είναι σχετικά αν δεν υπάρχει η στήριξη του κόσμου που αποδεδειγμένα έχει φανεί πως αποτελεί σημαντικότατη πηγή ενέργειας για την ομάδα. Καταλαβαίνω πως το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Καβάλα που είναι κοντά, θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολύ κόσμο με τον αριθμό να τιμάται κοντά στους 9000. Μια μικρή τούμπα δηλαδή... παρ' όλα αυτά όσοι μείνουν στην πόλη μας θα πρέπει να δώσουν το παρών στο παλατάκι.
Ο κόουτς της ομάδας ζήτησε την προσοχή των παικτών του και μίλησε για ένα δύσκολο παιχνίδι που κρύβει παγίδες, δήλωσε : «Ο αγώνας με τον Ηλυσιακό είναι από εκείνα τα παιχνίδια που είναι δύσκολα, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παίζει ελεύθερο και δυνατό μπάσκετ και έχει καλό υλικό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην μπει σε περιπέτειες η ομάδα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σοβαροί και προσεκτικοί, όπως κάναμε και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα να διεκδικήσουν αυτά που θέλουν από το παιχνίδι. Πιστεύω ότι υπάρχουν δυσκολίες στην αντιμετώπισή τους, είναι ευκίνητη και γρήγορη ομάδα, χωρίς ψηλούς.

Χρειάζεται να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας για να τους θέσουμε εκτός παιχνιδιού. Ελπίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να είμαστε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, κάτι που δεν κάναμε σε προηγούμενους αγώνες και να πάρουμε τη νίκη, γιατί την χρειαζόμαστε, ώστε να αλλάξει την ψυχολογία μας και να δούμε καλύτερα τη συνέχεια.

Είναι μία ομάδα που παίζει πάρα πολλά στυλ παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση, έχει συνεχή κίνηση έχει πολλά plays επιθετικά, παίζουν τελείως ελεύθερα κι αυτό ίσως να προβληματίσει εάν δεν έχεις λάβεις τα μέτρα σου. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το γεγονός ότι υπάρχουν αμερικανοί ψηλοί και ευκίνητοι, που είναι επικίνδυνοι και μακριά από το καλάθι, αλλά και κοντά, καθώς πηδούν στα ριμπάουντ και τα διεκδικούν. Φαίνεται κι από το γεγονός ότι έχουν μέχρι τώρα πολλά επιθετικά ριμπάουντ, είναι ομάδα που προσπαθεί να πιέσει και να παίξει με αιφνιδιασμούς κι όλα αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε»

Εύχομαι λοιπόν να πανηγυρίσουμε νίκες αυτή την Κυριακή σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας στις 17:00 με την Καβάλα και συνεχίζοντας στις 19:00 με τον Ηλυσιακό.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ . . .

Με τιμή,
Ρούμε

Διαβάστε ακόμη...