Χωρίς αγχος στο ΟΑΚΑ

Σήμερα παίζουμε στην Αθήνα με την καλύτερη, κατά τεκμήριο, ομάδα της Ευρώπης. Μια ομάδα με κορμό πολλών χρόνων και τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη.
Χωρίς αγχος στο ΟΑΚΑ
Μετά από μια εβδομάδα που η ψυχολογική επαναφορά και η ανασύνταξη ήταν τα πλέον απαραίτητα, οι εξελίξεις ήρθαν για να δώσουν ακόμα μια νότα ενεργοποίησης στην ομάδα.
Η απομάκρυνση τελικά του Έιβερι ήταν κάτι που προσωπικά δεν περίμενα. Ο αμερικάνος δεν έδειξε ποτέ τις ικανότητες που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε από αυτόν στα τόσα χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτα η εμφάνιση του στο 1ο ματς με τον ολυμπιακό ήταν, αν μη τι άλλο, ευχάριστη και ελπιδοφόρα. Αυτό δεν επαληθεύτηκε στην πράξη και έτσι έμεινε σε ρηχά νερά τόσο στον 2ο αγώνα με τον ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα, αλλά και στο ματς με την Καβάλα, με αποτέλεσμα ο προβληματισμός να γεμίσει και πάλι την ομάδα ερωτηματικά.
Φυσικά κανένας δεν αμφισβητεί τις ικανότητες του συγκεκριμένου παίκτη, αλλά σε μια ομάδα όπως η δική μας που παίζει πιστεύω όπως αρέσκεται να παίζει και ο Έιβερι, κάποιο πρόβλημα που τον απασχολεί, πιθανολογώ, δεν τον άφησε να εγκλιματιστεί και να βοηθήσει. Όλα αυτά πλέον αποτελούν παρελθόν (όπως έπρεπε να γίνει). Ο Έιβερι απομακρύνθηκε και αν αποκτηθεί άλλος παίκτης θα είναι κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, με συγκεκριμένα ποσά και μετά από προσεκτική έρευνα. Δεν υπάρχουν περιθώρια άλλωστε για να φύγουν λεφτά από τα ταμία άσκοπα. Ακούστηκε ότι ίσως προκύψει απομάκρυνση και του Γκετσέφσκι. Νομίζω ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Άχρωμος, άοσμος αδιάφορος ο σκοπιανός που μόνο να εκνευρίσει μπορεί πλέον.
Για τις δηλώσεις του κ. Κανώτα πως τα διαρκείας είναι σε τραγικό επίπεδο δεν έχω να πω τίποτα πλέον... περιμένω να δω πόσα λεφτά θα μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ για να βγάλω το πόρισμα μου. Απλά είναι κρίμα η διοίκηση της ΚΑΕ να κάνει τόσα πράγματα για την ομάδα και να μην έχουμε πουλήσει ούτε 2000 διαρκείας. Καλό θα ήταν βέβαια και εκεί στα επίσημα να αρχίσει να μαζεύει το πράγμα. Δε γίνεται να είναι γεμάτα τα επίσημα από κόσμο που μπήκε με προσκλήσεις , και να παραπονιέσαι πως ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα. Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό. Θεωρώ πως οι άνθρωποι των επισήμων θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα πάρουν διαρκείας και όχι των 80 € που παίρνει ο λαουτζίκος... Αυτά είναι θέματα διοίκησης βέβαια τα οποία οι άνθρωποί της θα τα λύσουν.
Σήμερα παίζουμε στην Αθήνα με την καλύτερη, κατά τεκμήριο, ομάδα της Ευρώπης. Μια ομάδα με κορμό πολλών χρόνων και τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Ομάδα που έχει πάρει τίτλους και τίτλους γράφοντας τη δική της ιστορία. Όσο γραφικός και αν ακουστώ απέναντι σε αυτή την ομάδα έχουμε μια καλή ευκαιρία σήμερα. Θα μας υποτιμήσουν και αυτό είναι προφανές. Εμείς θα κατέβουμε χωρίς άγχος. Όλα είναι σε μια καλή τροχιά για εμάς. Αν βελτιώσουμε την άμυνα μας σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, και έχοντας τους παίκτες που μπορούν να δώσουν τις λύσεις επιθετικά έχουμε μια ευκαιρία να πάρουμε κάτι θετικό. Φυσικά και αν χάσουμε δεν έγινε και τίποτα. Δεν υπάρχει απαίτηση να κερδίσουμε τον βαζελο. Είναι εντελώς διαφορετικά τα επίπεδα. Αλλά πιστεύω ειλικρινά στην ομάδα που έχουμε και στον Σούλη Μαρκόπουλο και είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε σοβαροί. Στις 19:00 θα δούμε αν θα μπορέσουμε να πάρουμε και βαθμούς εκτός από εμπειρίες, εκτός από ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι και μια ακόμη ευκαιρία να δέσει το ρόστερ της ομάδας , δοκιμάζοντας σχήματα και συστήματα.

Εμείς θα είμαστε σίγουρα κοντά στην ομάδα σε κάθε εντός παιχνίδι και όποιος νιώσει την ανάγκη να στηρίξει μια τίμια προσπάθεια θα ήταν τιμή μας να γίνει συνοδοιπόρος μας στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.

Με τιμή
Ρούμε

Διαβάστε ακόμη...