Μεγάλο παιχνίδι στο "Παλατάκι"

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν θα δώσει σήμερα το απόγευμα στις 17:30 η ομάδα μπάσκετ, υποδεχόμενη στην PAOK Sports Arena το Περιστέρι ...
Μεγάλο παιχνίδι στο "Παλατάκι"

Το κομβικό αυτό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERT Sports, όμως αυτό που πραγματικά χρειάζεται η ομάδα για να διεκδικήσει τη νίκη, είναι να αφήσουμε τους καναπέδες και να δώσουμε δυναμικό παρόν στο "Παλατάκι".

Είναι ένα από τα παιχνίδια που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να γυρίσει τον διακόπτη και να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής του στην κατηγορία, με τους παίκτες να καλούνται να τα δώσουν ΟΛΑ ώστε σιγά σιγά να αρχίσει να βγαίνει το κάρο από τη λάσπη

Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Μέξας, ο οποίος θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα σε εντός έδρας παιχνίδι της, μιλώντας για την αναμέτρηση μεταξύ των άλλων τόνισε: 

"Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Το Περιστέρι και με την τελευταία προσθήκη που έκανε στο ρόστερ του με τον Kane, ένα παιδί που έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, είναι δεδομένο ότι έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο.

Αυτό όμως για εμάς δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλη σημασία. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ αποφασιστικοί, με πάρα πολλή ενέργεια. Να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι, να εμφανίσουμε ακόμη καλύτερη εικόνα από αυτήν που είχαμε στα τρία πρώτα δεκάλεπτα στο παιχνίδι της Λήμνου, σεβόμενοι πάντα την ποιότητα του αντιπάλου, τα όπλα που έχει και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε κάποια παιδιά που έχουν μεγάλη ποιότητα και παίρνουν τις αποφάσεις για την ομάδα του Περιστερίου.

Ακολουθώντας το πλάνο μας, με τη βοήθεια του κόσμου και με την κατάλληλη νοοτροπία από τα παιδιά, που θεωρώ ότι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα, να μπορέσουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές".

Πέραν της απουσίας του "φυγά" Άνταμ Σμιθ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας διαθέσιμους και ετοιμοπόλεμους για τη μεγάλη σημερινή μάχη!

Διαβάστε ακόμη...