Όλοι μαζί σε κάθε αγώνα-τελικό ως το τέλος

Ήταν μία ιδιαίτερη προπόνηση. Ο Κώστας Μέξας είχε προλάβει μόνο στις τρεις πρώτες προπονήσεις του με την ομάδα, να δει όλους τους παίκτες μαζί στο γήπεδο. Και σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 15 ημέρες, το απουσιολόγιο ήταν άδειο
Όλοι μαζί σε κάθε αγώνα-τελικό ως το τέλος

(μετά και την επιστροφή του M.J. Rhett), έστω κι αν δεν ακολούθησαν όλοι το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Bobby Brown δοκίμασε και ακολούθησε όλο σχεδόν το πρόγραμμα της ομάδας, την ώρα που ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ, στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της ομάδας, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, μίλησε σε όλη την ομάδα. Στη σύντομη ομιλία τους, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα 8 παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και υποσχέθηκαν στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ήφαιστο ολοκληρώνεται με την προπόνηση που θα γίνει στο PAOK Sports Arena το πρωί της Παρασκευής και αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει (μέσω Αθηνών) για τη Λήμνο.

Διαβάστε ακόμη...