«Με πάθος, αποφασιστικότητα και τον κόσμο μας…»

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με προπόνηση και συνεχίζεται, αύριο Κυριακή στις 17:00 στο PAOK Sports Arena, με τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.
«Με πάθος, αποφασιστικότητα και τον κόσμο μας…»

Και σε αυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε την συμπαράσταση και την στήριξη όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Γιατί και αυτή την μάχη θα την κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε, από νωρίς το πρωί, με βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου και συνεχίστηκε αμέσως μετά με την προπόνηση τακτικής, την δεύτερη και τελευταία της ομάδας, ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:00 στο PAOK Sports Arena για την 18η αγωνιστική της EKO Basket League.

Εκτός προπόνησης έμειναν και σήμερα Σταύρος Σχίζας και Δημήτρης Καραμανώλης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έναν ακόμη τελικό και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά πράγματα. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Με πάθος, αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό. Ο κόσμος μας δίνει πάντα ώθηση και ενέργεια. Περιμένουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας και θα αποτελέσουν ξανά το στήριγμά μας»

Διαβάστε ακόμη...