Προπόνηση και αναχώρηση για Λάρισα

Σήμερα το μεσημέρι ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα για την 15η αγωνιστική της EKO Basket League (11/1, 15:30).
Προπόνηση και αναχώρηση για Λάρισα

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ανάλυση του αντιπάλου στο βίντεο και προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, που αναχώρησε οδικώς για τη Λάρισα στις 17:00, αποτελείται από τους: Adam Smith, Σταύρο Σχίζα, Bobby Brown, Θοδωρή Καρρά, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Aaron Best, Δημήτρη Καραμανώλη, Shannon Shorter, Antwaine Wiggins, Ζήση Σαρικόπουλο και Zane Knowles.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του άνοδο, παίρνοντας τη νίκη σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε από τις αρχές του νέου χρόνου μία προσπάθεια για να αλλάξουμε και την αγωνιστική μας κατάσταση, αλλά και την ψυχολογία μας. Μας βοήθησαν σε πολύ σημαντικό βαθμό προς αυτή την κατεύθυνση οι νίκες που κάναμε και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Λάρισα προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες, έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο με τις προσθήκες που έκανε και θα είναι ένα εξ ορισμού πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να ξεπεράσουμε όλες τις ιδιαιτερότητες του αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...