«Συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά»

Είναι το τελευταίο παιχνίδι του 2019. Αλλά ταυτόχρονα και το πρώτο μίας εξαιρετικά σημαντικής σειρά αγώνων για τον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο ήταν ξεκάθαρος…
«Συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά»

«Έχουμε μία σειρά αγώνων μπροστά μας και ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και την ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, να πάμε στο Ιβανώφειο και να πάρουμε τη νίκη, την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθειά μας», τονίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ και επισημαίνει: «Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και απαιτήσεων. Για αυτό και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε μία δύσκολη έδρα, να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Knowles κι αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει, αλλά και την πρώτη παρουσία του Shorter. Θα μας δώσει λύσεις και αριθμητικά, αλλά και περισσότερη ποιότητα στην περιφέρεια. Περιμένουμε να βγάλει σύντομα στο γήπεδο και τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά και εκείνα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για τα οποία τον επιλέξαμε».

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ηρακλή, με μία προπόνηση οποία πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena. Ο Zane Knowles ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος, η συμμετοχή του στον αγώνα παραμένει αμφίβολη και θα αποφασιστεί αύριο.

Διαβάστε ακόμη...