Ώρα μηδέν για την ομάδα μπάσκετ!

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο!
Ώρα μηδέν για την ομάδα μπάσκετ!

Το πολύπαθο τμήμα του Συλλόγου, άλλοτε ναυαρχίδα του, αναζητάει μια νίκη - ανάσα, ώστε να αρχίσει σιγά σιγά να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα! Τα περιθώρια κάθε εβδομάδα που περνά γίνονται ολοένα και στενότερα και πλέον είναι ολοφάνερο πως όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί!  

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Κώστας Χαραλαμπίδης, αντιλαμβανόμενος πλήρως την κρισιμότητα του αγώνα, μεταξύ των άλλων τόνισε:  «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Προμηθέας πραγματοποιεί και φέτος μία εξαιρετική πορεία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη και για αυτό έχει τον σεβασμό μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμαστε. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια είναι απαραίτητη η συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Περιμένουμε ότι θα έχουμε στο πλευρό μας όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα απουσίας καθώς τόσο ο Λιούις όσο και ο  Νόουλς προπονήθηκαν χτες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Κώστα Χαραλαμπίδη!

Η παρουσία μας στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη! Αφενός για να πάρει μια οικονομική ανάσα η ΚΑΕ και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και αφετέρου για να στηριχθεί η ομάδα παίρνοντας την απαραίτητη ώθηση για να παλέψει τη δύσκολη αυτή αναμέτρηση!

Φίλε ΠΑΟΚτσή, το τμήμα μπάσκετ έχει προ καιρού κρούσει τον ηχηρό κώδωνα του κινδύνου! Το τμήμα που κάποτε μας έκανε περήφανους βρίσκεται σε σοβαρότατο, ορατό κίνδυνο να εμπλακεί σε δυσάρεστες περιπέτειες! 

Η στήριξή μας είναι όχι απλά απαραίτητη, αλλά επιτακτική! Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος αν γυρίσουμε -για πολλοστή φορά- την πλάτη μας στην ομάδα που μας χάρισε ευρωπαϊκούς τίτλους!

Θα είναι μεγάλο λάθος αν περιμένουμε τον απομηχανής σωτήρα να βοηθήσει! Το 2019 τέτοιοι τύποι σπανίζουν! Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και ας σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Μας χρειάζεται όσο ποτέ! 

Τα λόγια είναι περιττά, αφήστε τα καφέ και τους καναπέδες και ελάτε στην PAOK Sports Arena! O ΠΑΟΚ δίνει αγώνα επιβίωσης! Πιο καθαρά δεν μπορούμε να το γράψουμε! Αφουγκραστείτε το όσο είναι νωρίς! Η κλεψύδρα αδειάζει κάθε Σαββατοκύριακο και αδειάζει πολύ επικίνδυνα!          

Διαβάστε ακόμη...