Με περίπατο νίκησε τον Ήφαιστο!

Για την 6η αγωνιστική της Basket League, ο Δικέφαλος διέλυσε με 94-74 στην PAOK Sports Arena τον Ήφαιστο ...
Με περίπατο νίκησε τον Ήφαιστο!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ήφαιστο Λήμνου με 94-74 για την 6η αγωνιστική της EKO Basket League, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο της ομάδας.

Μετά τα πρώτα 6 λεπτά, στα οποία οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα και με ένα τρίποντο και φάουλ του JeQuan Lewis στο τέλος, προηγήθηκε με 25-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και με τον Απόλλωνα Τσόχλα να δίνει τον ρυθμό στην επίθεση, η οποία λειτούργησε εξαιρετικά, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά στους 10 πόντους (48-38).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο τριτο δεκάλεπτο και με ένα επί μέρους σκορ 19-5 στα πρώτα 4’55’’ ανέβασε τη διαφορά στους 24 πόντους (67-43) και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Η διαφορά κυμάνθηκε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος του αγώνα, με την μέγιστη τιμή της να φτάνει στους 24 πόντους και τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 94-74.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 48-38, 75-54, 94-74

.............................

Το pregame της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Lewis, Smith, Σχίζας, Καρράς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Best, Καραμανώλης, Wiggins, Egekeze, Σαρικόπουλος, Knowles

Ήφαιστος: Moldoveanu, Σταμάτης, Evans, Smith, Πελεκάνος, Τσαϊρέλης, Χαριτόπουλος, Μούρτος, Little, Hammonds, Διαμαντάκος.

14:50 Μαθητές από σχολείο του Πολύκαστρου βρίσκονται στην κεντρική κερκίδα δίπλα στα δημοσιογραφικά

Σε εξέλιξη η προθέρμανση των παικτών μας... Άδειο για την ώρα το κλειστό

 

Διαβάστε ακόμη...