«Να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε»

Με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena, σήμερα το μεσημέρι, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στις 17:30, για την 4η αγωνιστική της EKO Basket League.
«Να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε»

Ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε έμφαση και σήμερα σε θέματα τακτικής, με την ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο. Ο JeQuan Lewis ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αχίλλειο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος την δυναμική του και το πόσο ισχυρός είναι. Αντιμετώπισε ως τώρα τις δύο ομάδες που τον ακολουθούν σε μπάτζετ και είχε μέσο όρο, σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πάνω από 100 πόντους. Αυτό λέει πολλά για το επίπεδο και τη δύναμη του αντιπάλου μας. Μετά τον αγώνα με την Besiktas, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για μας, να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις απέναντι σε έναν ακόμη πολύ ισχυρό αντίπαλο, να δούμε πόσο μπορούμε να βελτιωθούμε και φυσικά να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων. Θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα για να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων, να μην τους δώσουμε εύκολα καλάθια, κάτι που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν υπάρχει ο Νικ Καλάθης, που τα κάνει όλα πιο εύκολα για τους συμπαίκτες του. Είναι πλήρης ομάδα ο Παναθηναϊκός, αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωσή μας, με μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά μας διαστήματα στο παιχνίδι που είναι και το βασικό ζητούμενο, να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, αποτελεί πάντα εξαιρετική βοήθεια η παρουσία του κόσμου. Είχαμε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στα δύο μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια, είναι κάτι που μας άρεσε πολύ και αυτή την ατμόσφαιρα θέλουμε να δούμε και αύριο».

Διαβάστε ακόμη...