«Δε μας αφήνουν να το χαρούμε!»

Έξαλλος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, λύγισε στο τέλος της συνέντευξης Τύπου μιλώντας για τις αποφάσεις των διαιτητών σε ακόμα ένα παιχνίδι και αποχώρησε.
«Δε μας αφήνουν να το χαρούμε!»

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας για τις αποφάσεις των διαιτητών σε ακόμα ένα παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, λύγισε στο τέλος και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου.

«Σήμερα είχαμε ιδιαιτερότητα. Είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Παίχτηκε πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά έγιναν άλλοι πρωταγωνιστές. Δεν μπορούμε να το λύσουμε τώρα αυτό. Όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 100 διαιτητές που δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη αυτό το πράγμα. Πως έχουν αξιολογηθεί αυτοί; Με ποιο κριτήριο; Με τι εμπειρία; Με άλλον τρόπο σφυρίζει ο ένας, με άλλον ο άλλος. Άλλο δίνουν αντιαθλητικό, άλλο όχι.

Μιλάμε για μεγάλο και σύνθετο πρόβλημα. Δεν μπορούν να το λύσουν άλλοι και άλλοι αυτό. Εμείς είμαστε εμπλεκόμενοι και πέσαμε πάλι στην ίδια παγίδα. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε αλλά όταν τα βλέπουμε μέσα στα μάτια μας δεν γίνεται να μην αντιδράς. Τα λέμε και όταν κερδίζουμε. Και μετά μας λένε ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Σας παρακαλώ πολύ δηλαδή... Αφήστε μας να χαρούμε αυτό που γίνεται. Προσπαθούμε και δίνουμε την ψυχή μας για αυτό, έχουμε χίλια προβλήματα και δεν μας αφήνουν να χαρούμε. Τι άλλο να κάνουμε. Έλεος...», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια σε όλους. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Είχαμε εκτέλεση και καλές αποφάσεις. Στο δεύτερο κομμάτι που θέλω να σταθώ είναι να συγχαρώ την ομάδα του Λαυρίου γιατί έχει επενδύσει σε νεαρούς παίκτες και έχει δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Παρόλο που κινδύνευσαν, δεν άλλαξαν το πλάνο τους. Έχει δώσει τα εφόδια να αναδείξουν το ταλέντο τους και αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτά αξίζουν μεγάλης προβολής και είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια που πρέπει να στεκόμαστε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ φάνηκε να έχει σκαμπανεβάσματα:

«Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά σε έναν ρυθμό. Καμία δεν μπορεί να το κάνει. Έχουμε 99 πόντους, 23 ασίστ, 22 δίποντα και 10 τρίποντα. Έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας».

Για τη μειωμένη χρησιμοποίηση του Γκος και Χάτσερ στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Κόνιαρης σε άμυνα και επίθεση και ταυτόχρονα ο Θοδωρής ήταν πολύ καλός στις αποφάσεις του. Θεωρώ ότι όταν κάποια παιδιά είναι σε καλή μέρα πρέπει να παίρνουν και αυτό που τους αξίζει. Έχουμε ένα θέμα στη θέση τρία και παίζουμε πολύ ώρα με τον Τέπιτς και σε σχέση με το σχήμα του αντιπάλου, συνθέτουν την εικόνα αυτή».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο προσθήκης στη θέση "3":

«Για να προκύψει πρέπει να αλλάξουν κάποια δεδομένα. Αν γίνει αυτό εμείς είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμη...