«Είναι σημαντικό για την ομάδα να χτίσει την επόμενη μέρα»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Χολαργό για την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.
«Είναι σημαντικό για την ομάδα να χτίσει την επόμενη μέρα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε ακόμα για την κατάσταση των τραυματιών William Hatcher και Jamal Jones, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν σήμερα.

«Επιστρέψαμε στην δράση στο πρωτάθλημα μετά από ένα μήνα και το σημαντικό για εμάς είναι η νίκη. Θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι να βρούμε ρυθμό και να φτάσουμε σε ένα αγωνιστικό επίπεδο όπως ήμασταν πριν από 15 μέρες. Ο Χολαργός είναι πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, όπως τόνισα και χθες στις δηλώσεις μου και αυτό φάνηκε και στο τέλος που απέδειξαν πόσο καλοί είναι προσπάθησαν να επιστρέψουν από το -22 με «όπλο» την άμυνα τους που είναι και το δυνατό τους στοιχείο. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε παρακάτω, συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για την προβληματική προετοιμασία του αγώνα: «Η πραγματικότητα είναι ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας έγινε χθες, παραμονή του αγώνα. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ήταν δεδομένο ότι θα μας επηρεάσει κάποια στιγμή. Είχαμε ένα «black out» στην απόδοση μας όταν είχαμε προβάδισμα 22 πόντων».

Για την επόμενη μέρα και αν έχει καλυτερέψει το κλίμα: «Γενικότερα υπάρχει αισιοδοξία. Από την πλευρά μας έχουμε πάρει ένα ξεκάθαρο και ουσιαστικό μήνυμα. Δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια η προσπάθεια αλλά έγινε πράξη. Ελπίζω να μετουσιωθεί και σε κάτι καλό για την ομάδα. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να χτίσει την επόμενη της μέρα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από την παρουσία της ομάδας στον τελικό και μια ενδεχόμενη πρόκριση στο final four».

Για την κατάσταση του William Hatcher, ο οποίος δεν αγωνίστηκε: «Ο Hatcher δέχτηκε ένα χτύπημα χθες στην προπόνηση, το οποίο ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και εμείς θεωρήσαμε σοβαρό. Το βράδυ επιδεινώθηκε η κατάσταση του και πάρα την φροντίδα του ιατρικού επιτελείου δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι είναι κάτι σημαντικό».

Για την κατάσταση του Jamal Jones: «Ο Jones είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και του αξίζουν συγχαρητήρια. Εδώ και 3 μήνες, δεν έχει μόνο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλη η ομάδα, αλλά και ένα σοβαρό πρόβλημα στα γόνατα του. Ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός και είναι πιθανό αύριο να έχουμε εξελίξεις για το αν θα συνεχίσει μαζί μας».

Για το αν θα ήθελε να τον αντικαταστήσει με τον Teran Petteway: «Θα ήταν πολύ καλό να έρθει, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Διαβάστε ακόμη...