«Σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος»

Ο Phil Goss ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη του επί του Λαυρίου για την 8η αγωνιστική της betshop Basket League.
«Σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τον αγώνα με το Λαύριο, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα αλλά και το ματς κόντρα στη Reyer Venezia.

«Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς ως ομάδα. Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα γιατί ακολουθούν πολλά δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα. Μας βοήθησε πολύ το καλό μας ξεκίνημα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Όταν πήραμε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κοιτάξαμε ξανά πίσω μας και πήραμε τη νίκη».

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι όλοι μας είχαμε την εμπειρία για να καταλάβουμε ότι ήταν ώρα να νικήσουμε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τον αγώνα που έρχεται κόντρα στη Venezia και αν έχει επιπλέον κίνητρο που θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω κόντρα στη Venezia. Κίνητρο έχω σε όλα τα παιχνίδια. Παίζω σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος μου. Είναι ένας σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς αν κερδίσουμε θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση μπαίνοντας στα τελευταία παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Ο στόχος μου και ο στόχος όλης της ομάδας είναι να κερδίσουμε. Δεν θέλω να προβάλλω τα προσωπικά μου κίνητρα και να επηρεαστεί η ομάδα. Έχω λόγους να θέλω τη νίκη, αλλά θα τους κρατήσω για τον εαυτό μου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...