«Ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η νίκη»

Στο γεγονός ότι γνωρίσει τη σημασία που έχει η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη για την πόλη της Θεσσαλονίκης, στάθηκε ο Milenko Tepic, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.
«Ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η νίκη»

«Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτή η νίκη και τη σημασία έχει για την πόλη. Είμαστε όμως στην 7η αγωνιστική. Με αυτή την έννοια, ήταν ένας αγώνας πρωταθλήματος και μία καλή νίκη. Έχουμε δύο βδομάδες να ξεκουραστούμε. Σήμερα είχαμε τον πλήρη έλεγχο στην επίθεση και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα σημεία με ομαδικές και ατομικές προσπάθειες όπως του Χρυσικόπουλου και του Goss. Έτσι πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όταν πήγε να χαλάσει για εμάς».

Για την παρουσία του κόσμου: «Οι φίλαθλοι μας βοήθησαν πολύ. Είναι σαφώς καλύτερο να παίζουμε με κόσμο. Η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια και πάντα κάνουμε αυτό που μπορούμε είτε, κερδίζουμε είτε όχι».

Για το αν περίμενε τη μεγάλη διαφορά: «Συμβαίνει μερικές φορές αλλά το πιο σημαντικό είναι να ανταπεξέλθεις και τα 40 λεπτά. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, έχει παίξει τα ντέρμπι. Η αντίδραση που δείξαμε και το πως ξεκινήσαμε σήμερα έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Για το πόσο θα βοηθήσει η διακοπή: «Η αλήθεια είναι ότι η διακοπή μας βρίσκει σε σημείο με ρυθμό. Θέλουμε όμως ξεκούραση και από αυτή την έννοια, η διακοπή θα μας βοηθήσει πολύ ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε και πάλι».

Διαβάστε ακόμη...