"Ο Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας και το ΝΒΑ"

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι τοποθετήθηκε για την σειρά με τον Παναθηναικό που τελείωσε, καθώς και για τους επερχόμενους αγώνες κόντρα στον Προμηθέα, με έπαθλο την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα...
"Ο Παναθηναϊκός, ο Προμηθέας και το ΝΒΑ"

Αναλυτικά τόνισε στο προσωπικό blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Η σειρά με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν. Μπορεί να μην καταφέραμε να πετύχουμε κάποια νίκη, ωστόσο πιστεύω ότι πήραμε κάποια πράγματα από αυτά τα παιχνίδια. Ήταν τρία πολύ σκληρά παιχνίδια και καταλάβαμε ότι για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και να εκτελούμε καλύτερα το πλάνο του προπονητή μας σε άμυνα και επίθεση.

Για κανέναν παίκτη δεν είναι εύκολο να δίνει τρία πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια σε έξι μέρες, αλλά πλέον δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάμε τη σειρά με τον Προμηθέα. Όλοι στην ομάδα, προπονητές και παίκτες έχουμε πλέον το μυαλό μας σε αυτούς τους αγώνες και το πιο σημαντικό είναι να είμαστε πνευματικά δυνατοί για να αντεπεξέλθουμε.

Από την αρχή της σεζόν, ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει ήταν να τερματίσουμε στην τρίτη θέση και πλέον αυτός ο στόχος είναι τρεις νίκες μακριά μας. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, καθώς ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρουμε.

Φτάνουμε στο τέλος μια μεγάλης σεζόν, καθώς έχουμε παίξει περίπου 50 παιχνίδια. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που παίζω τόσα πολλά παιχνίδια σε μια χρονιά και αυτός είναι ακόμα λόγος για να εμφανιστούμε δυνατοί στη σειρά με τον Προμηθέα. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ όλους αυτούς τους μήνες και θέλουμε να τελειώσουμε την χρονιά δυνατά!

Για να ξεφύγουμε και λίγο από τη σειρά με τον Προμηθέα, παρακολουθώ και εγώ, όπως και οι περισσότεροι φίλοι του μπάσκετ τα playoffs του ΝΒΑ. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι τελικοί των Περιφερειών, καθώς μετά από πολλά χρόνια είχαμε έβδομο παιχνίδι τόσο στην Ανατολή, όσο και στη Δύση.

Όσο για τους τελικούς, πολλοί λένε ότι οι Ουόριορς θα έχουν εύκολο έργο, αλλά κατά την γνώμη μου, όταν μια ομάδα έχει στο ρόστερ της τον Λεμπρόν Τζέιμς, τότε μπορεί να κάνει τα πάντα!

Διαβάστε ακόμη...