«Έχουμε κίνητρο, να μας δώσει ώθηση ο κόσμος»

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα της ημιτελικής σειράς μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα η ομάδα προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι,
«Έχουμε κίνητρο, να μας δώσει ώθηση ο κόσμος»

στο οποίο περιμένει τη στήριξη του κόσμου.

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, που παίζει σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το τρίτο παιχνίδι, να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί και γιατί όχι να αναγκάσουμε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα.

Για το αν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στον ΠΑΟΚ: «Κάθε χρόνο, είναι μεγάλο το κίνητρο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέτος είναι αήττητος. Είναι νομίζω ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε το ματς και ένα στοίχημα για εμάς προκειμένου να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε και σε αυτές τις απαιτήσεις.

Για τον κόσμο εν όψει του τρίτου αγώνα: «Προσκαλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι». Έχουμε ανάγκη την στήριξη του, θα μας δώσει ώθηση και τους περιμένουμε στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...