«Ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα της ημιτελικής σειράς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του στον τομέα των λαθών, της
«Ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια»

επιθετικής λειτουργίας και της άμυνας, αλλά στάθηκε στην αστοχία από την περιφέρεια, η οποία δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να φανεί περισσότερο ανταγωνιστικός.

Αναλυτικά:

«Είχαμε κάποιους στόχους σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό, τους οποίους τους πετύχαμε. Πρώτα από όλα θέλαμε να έχουμε καλύτερη αντίδραση στην πίεση, γιατί στο πρώτο παιχνίδι είχαμε κάνει 18 λάθη, τα οποία ήταν πάρα πολλά. Είχαμε μόλις 9 λάθη, εκ των οποίων τα 3 τα έκανε στα τελευταία λεπτά ο Καρράς.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό εκτελέσαμε τις επιθέσεις μας με τον τρόπο που εμείς θέλαμε, αλλά δυστυχώς ήμασταν άστοχοι στο περιφερειακό σουτ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν και πλησιάσαμε στους 4 πόντους και θα μπορούσαμε να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά σε δημιουργία με μέτρια ποσοστά σουτ για εντός έδρας παιχνίδι του, αλλά παρ' όλα αυτά, όπως έχω ξαναπεί, η ποιότητα των δύο ομάδων είναι διαφορετική. Εμείς έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, να το πιστέψουμε λίγο παραπάνω ότι μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό και αυτό θα προσπαθήσουμε την Τρίτη στο γήπεδο μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το 2-0 και στους παίκτες μας για την προσπάθεια που έκαναν».

Διαβάστε ακόμη...