«Άμυνα, ριμπάουντ και καλές αποφάσεις στην επίθεση»

Με ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Σάββατο 5/5/2018 στις 17:00, κεκλεισμένων των θυρών), συνεχίζει ο ΠΑΟΚ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την 24η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
«Άμυνα, ριμπάουντ και καλές αποφάσεις στην επίθεση»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, με την συμμετοχή όλων των παικτών.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας για τον αυριανό αγώνα με τον oλυμπιακό τόνισε: «Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις μετά από μία μεγάλη διακοπή. Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον oλυμπιακό, την ποιότητα του οποίου όλοι γνωρίζουμε. Θέλουμε να δούμε την αντίδρασή μας μετά από τρεις εβδομάδες, τον ρυθμό που θα έχουμε και την λειτουργία μας σε άμυνα και επίθεση. Είναι καλό για μας ότι παίζουμε με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Όλοι γνωρίζουν την δυναμική του ολυμπιακού, ειδικά στο γήπεδό του, ακόμη κι αν προέρχεται μετά από έναν αποκλεισμό. Έχουν τρόπους για να αντιδρούν σωστά μετά από τέτοια αποτελέσματα. Ατομική και ομαδική άμυνα, έλεγχος των ριμπάουντ και καλές αποφάσεις στην επίθεσή μας μπορούν να μας δώσουν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον oλυμπιακό. Όλη την χρονιά ο αντίπαλός μας παίζει με πολύ σημαντικές απουσίες, έχει δείξει ικανότητα ότι μπορεί να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις και λόγω του ρόστερ του, αλλά και της ποιότητάς του σαν ομάδα, οπότε εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχουμε οργανώσει και αμυντικά και επιθετικά».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ (που αναχωρεί απόψε το βράδυ στις 22:25 για την Αθήνα), συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.

Διαβάστε ακόμη...