"Σπουδαία νίκη η σημερινή"

Οι δηλώσεις του αρχηγού Βαγγέλη Μαργαρίτη μετά την νίκη επι του Λαυρίου
"Σπουδαία νίκη η σημερινή"

Για την νίκη:
"Ήταν μια σπουδαία νίκη η σημερινή και σίγουρα είναι πολύ καλό που φτάσαμε τις 7 συνεχόμενες. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε αρκετά καλά. Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς γιατί το Λαύριο είναι καλή ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το διάστημα από το τέλος του δευτέρου μέχρι τις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, όπου χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και αφήσαμε το Λαύριο να βάλει κάποια εύκολα καλάθια και να περάσει μπροστά, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στον υπόλοιπο αγώνα και στο τέλος βάλαμε κάποια σουτ και τις τελευταίες βολές και πήραμε μία νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ".

Για το σερί:
"Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτές τις εμφανίσεις, τελείωσε και η Ευρώπη, οπότε είχαμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε για ένα παιχνίδι και να ξεκουραστούμε και αυτό μας βοήθησε. Με τις νίκες που πήραμε στην αρχή του σερί, πήραμε και ψυχολογία, οπότε κάπως έτσι ήρθε αυτό το σερί".

Για την επερχόμενη διακοπή:

"Δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό. Αυτό θα το δείξει το αποτέλεσμα. Σίγουρα θέλουμε ξεκούραση, αλλά και η μεγάλη αποχή δεν είναι ό,τι καλύτερο".

Διαβάστε ακόμη...