Πάμε «Παλατάκι» με 1€…

Μετά από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena και μαζί επιστρέφει και η «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ». Αυτό το Σάββατο, στο «Παλατάκι» και στον αγώνα του ΠΑΟΚ
Πάμε «Παλατάκι» με 1€…

με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι 1€, στο πλαίσιο μίας ιδιαίτερης ημέρας η οποία ξεκίνησε πέρσι με σκοπό την καθιέρωσή της ως «Ημέρα ΠΑΟΚ – Ημέρα Μπάσκετ».

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις 16:30 για την 21η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, με γενική είσοδο 1€ για όλους τους φιλάθλους, τους οποίους περιμένουμε στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να δουν έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας ξεκίνησε ήδη από το online δίκτυο της Ticketmaster και θα συνεχιστεί από την Τετάρτη (28/3) και από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (PAOK Sports Arena), αλλά και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας...

Διαβάστε ακόμη...