Επικίνδυνη έξοδος στην Πάτρα!

Για την 14η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Προμηθέα...
Επικίνδυνη έξοδος στην Πάτρα!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Είναι το πρώτο παιχνίδι του 2ου γύρου του πρωταθλήματος και ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί του μια ομάδα η οποία στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε κάνει την έκπληξη και πήρε τη νίκη στην PAOK Sports Arena, επικρατώντας με 73-79.

Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, στον ΠΑΟΚ άλλαξαν πολλά, η ομάδα βελτιώθηκε ιδιαίτερα και μένει να δούμε αν αυτή βελτίωση είναι αρκετή για να φύγει από την Πάτρα με τη νίκη στις αποσκευές της! Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ με 21 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και οι γηπεδούχοι με 20 βαθμούς στην 5η θέση, ισόβαθμοι με Κολοσσό και ΑΕΚ.   

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε από τον ... Φάρο στη Λάρισα με 101-89 και ο Προμηθέας από τον Ολυμπιακό στην Πάτρα με 73-87. Στο αντίστοιχο περσινό μεταξύ μας παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 73-75 στην παράταση, έχοντας πάρει 14 πόντους από τρεις παίκτες, τους Γλυνιαδάκη, Μπράιαντ και Πέινερς. Για τον Προμηθέα ο Τόντιτς είχε 19 και ο Μουρ 18 πόντους. Ο Προμηθέας με το επιμέρους 30-15 της 2ης περιόδου κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 42-33 όμως σημείωσε μόλις 22 πόντους στο δεύτερο. Ο Τόντιτς στα 27" «έγραψε» το 64-62, ο Πέινερς απάντησε στα 20" και το παιχνίδι πήγε στην παράταση, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που χαμογέλασε στο τέλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μιλώντας για το παιχνίδι, τόνισε: «Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που αρχίζει πλέον και γεμίζει, ο Προμηθέας έχει 4-5.000 κόσμο στα παιχνίδια, είναι μία καλή έδρα, ο τρόπος με τον οποίο παίζει δημιουργεί ενθουσιασμό στους φιλάθλους του και η δυναμική που έχει η συγκεκριμένη ομάδα, την οποία έδειξε και στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη συνέχεια, κάνει τον αγώνα εξαιρετικά δύσκολο».

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και ο ΠΑΟΚ θα παραταχτεί στο "Δ. Τόφαλος" έχοντας όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους...

Διαβάστε ακόμη...