"Συνεπείς στο πλάνο μας"

Για το αυριανό παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να μείνει αφοσοιωμένη στο πλάνο της.
"Συνεπείς στο πλάνο μας"

Αναλυτικά όσα τόνισε στο www.paokbc.gr «Αν μπούμε με αυτή την λογική είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει μόνο μία νίκη, αλλά σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια δημιουργεί και σκοράρει πολύ, πηγαίνει σε υψηλά σκορ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε μία ομάδα που κάνει τόσο αξιόλογη προσπάθεια. Η συνέπεια στο αμυντικό μας κομμάτι και η ενέργειά μας πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τα ματς της προηγούμενης εβδομάδας, θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα και θα μας δώσουν τη νίκη την οποία και χρειαζόμαστε. Οι απουσίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, η ομάδα έχει αγωνιστεί για αρκετό διάστημα χωρίς τον Βασίλη και το μόνο κακό για μας είναι ότι θα χάσει ένα παιχνίδι ενώ είχε βρει ρυθμό, θα τον βοηθούσε να βρει ακόμη καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά πιστεύω τα υπόλοιπα παιδιά θα βοηθήσουν να καλυφθεί το κενό του».

Σχολιάζοντας τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε: «Είναι κομμάτι της δουλειάς και των παικτών να ετοιμάζουμε τα παιχνίδια. Η ισορροπία που θα έχουμε στην ετοιμότητά μας μεταξύ Σαββάτου και Τετάρτης, θα καθορίσει και την εξέλιξη αυτής της ομάδας. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σε δύο αγώνες την εβδομάδα, από την στιγμή που έχουμε να παίξουμε σε δύο διοργανώσεις».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στη Retro Day, σχολιάζοντας: «Από τον ΠΑΟΚ έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες, ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά χρόνια με πολύ μεγάλες επιτυχίες και είναι δεδομένο ότι με το να εμφανιστούν όλες αυτές οι ρετρό φανέλες στο γήπεδο, θα ξυπνήσουν μνήμες. Θα είναι κάτι πολύ όμορφο και για τα μικρά παιδιά και για τα οικογένειες που θα έρθουν στο γήπεδο, να πάρουν μία γεύση από την σύγχρονη

Διαβάστε ακόμη...