«Για μένα ήταν ένα απλό παιχνίδι...»

Εξαιρετικά ταπεινός παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Φιλ Γκος, ο οποίος σημείωσε πως για εκείνον ήταν μια νίκη και τίποτα παραπάνω...
«Για μένα ήταν ένα απλό παιχνίδι...»

Ο Αμερικανός ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου στη νίκη με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην δική του προετοιμασία, στην ατμόσφαιρα του γηπέδου και στην... προίστορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σαν ομάδα παίξαμε πολύ σκληρά. Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, όχι μόνο σαν ομάδα, αλλά και σαν οργανισμός του ΠΑΟΚ. Ξέραμε ότι μετά την ήττα από το Λαύριο, ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ακόμα σημαντικό για να το κερδίσουμε. Δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε και όταν παίζουμε με την καρδιά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε και καλύτεροι».

Για τη δική του προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι:

«Δεν έκανα κάτι ξεχωριστό, έκανα το παιχνίδι μου και πήρα αυτά που μου έδωσε η άμυνα. Είμαι ένας έμπειρος παίκτης, ο Ολυμπιακός έχει το σεβασμό μου αλλά αντιμετώπισα τον αγώνα, σαν να είναι ένα απλό παιχνίδι. Παίζω μπάσκετ πολλά χρόνια, εγώ έκανα αυτά που μπορούσα και αυτά που μου έδωσε η άμυνα να κάνω».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Όταν οι φίλαθλοι συμμετέχουν το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Το άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα και άξιζαν να απολαύσουν μια τέτοια νίκη. Από τότε που ήρθα, βλέπω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Μας βοηθάει πολύ η παρουσία τους και ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν».

Για το αν ήξερε ότι ο ΠΑΟΚ είχε να κερδίσει τον Ολυμπιακό πριν τέσσερα χρόνια:

«Δεν ήξερα για το ιστορικό με την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ. Για μένα, είναι ένα άλλο παιχνίδι, δεν ασχολούμαι με ονόματα. Είναι ένα πολύ μικρό βήμα, που μας βάζει πιο σωστά στην κατεύθυνση. Για μένα είναι μία νικη σημαντική μεν, αλλά έχει τη σημασία, όλων των υπόλοιπων παιχνιδιών».

Διαβάστε ακόμη...