"Ο τραυματισμός, η ΑΕΚ και τα ξεχωριστά Χριστούγεννα"

O Ουσμάν Κρουμπάλι τοποθετήθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ...
"Ο τραυματισμός, η ΑΕΚ και τα ξεχωριστά Χριστούγεννα"

 Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι μου

Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα με αντίπαλο την MHP Riesen Ludwigsburg. Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι για 40 λεπτά, ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για μένα, γιατί ήθελα όσο τίποτα να βοηθήσω την ομάδα με την ενέργεια μου, αλλά με ταλαιπωρεί ακόμα αυτό το πρόβλημα στον αστράγαλο μου. Δεν θέλω να το χρησιμοποιώ όμως σαν δικαιολογία. Μπορεί σωματικά να μην είμαι στην κατάσταση που θέλω, αλλά πνευματικά είμαι πάντα είμαι στο 100% και ξέρω ότι το Σάββατο θα δώσω ό,τι έχω για την ομάδα.

Το ματς με την ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε ομαδικά και μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουν σχεδιάσει οι προπονητές μας, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μετά το ματς με την ΑΕΚ έχουμε ένα ταξίδι στην Τουρκία και στη συνέχεια έρχονται τα Χριστούγεννα. Έχω περάσει άλλη μια φορά αυτές τις γιορτές στην Ελλάδα και θυμάμαι ότι όλα είναι θαυμάσια, αλλά τώρα θα είναι ξεχωριστές, καθώς θα έχουμε μαζί μας και τον γιο μας!

Διαβάστε ακόμη...