Να επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία!

Τον επικίνδυνο και υπολογίσιμο στην έδρα του Κόροιβο θα αντιμετωπίσει στην Αμαλιάδα ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Basket League...
Να επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ρόστερ και στην 12μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους:  Klassen, Χρυσικόπουλο, Krubally, Κόνιαρη, Τσόχλα, Μαργαρίτη, Ζάρα, Χαραλαμπόπουλο, Κατσίβελη, Goss, Jones και Triche.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, επεσήμανε: «Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που στο γήπεδο της παίζει με ενθουσιασμό. Είναι μια πολύ νεανική ομάδα που έχει πολύ ενέργεια και της αρέσει να τρέχει. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Στις τελευταίες δύο προπονήσεις δουλέψαμε για πρώτη φορά όλοι μαζί χωρίς απουσίες και αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Το τελευταίο διάστημα έχουμε λιγότερα ταξίδια και περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε στο γήπεδο. Το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή, ενώ τώρα έχει γίνει πιο βατό και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις μας, αλλά θα πρέπει να λειτουργούμε καλά και στις δύο περιπτώσεις».

Στις συνολικά έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε νίκες δύο εκ των οποίων τις πέτυχε στην Αμαλιάδα. Ο Κόροιβος σημείωσε τη μοναδική νίκη του στις 18 Φεβρουαρίου 2015 όταν επικράτησε με 65-61.

Ο ΠΑΟΚ όμως έφυγε με τη νίκη στις επόμενες δύο επισκέψεις του εκεί. Έτσι επικράτησε του Κόροιβου στο παιχνίδι της σεζόν 2015-16 με 75-65 παίρνοντας 16 πόντους από τον Μιλένκο Τέπιτς ενώ πέρσι πήρε την εκτός έδρας νίκη με 82-80 έχοντας ως κορυφαίους τους Κιθ Κλάντον με 13 πόντους, 15 ριμπάουντ και Νέναντ Μιλιένοβιτς με 13 πόντους, έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Θυμηθείτε τις τρεις φετινές  εντός έδρας νίκες του Κόροιβου...

8/10/2017: Κόροιβος - Άρης 71-55 (1η αγωνιστική)

21/10/2017: Κόροιβος - Κολοσσός 79-76 (3η αγωνιστική)

28/10/2017: Κόροιβος - Πανιώνιος 68-67 (4η αγωνιστική)

Στις 18/11/2017, έχασε από το Λαύριο με 67-91 σε παιχνίδι της  6ης αγωνιστικής, ενώ την 7η αγωνιστική έχασε με 97-76 από τον ΟΙλυμπακό στο ΣΕΦ

Όσον αφορά την ομάδα μας, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική τροχιά μετά το τραγικό της ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη και με μια νίκη σήμερα -κάτι που όλοι ευχόμαστε- θα το επιβεβαιώσει αυτό! 

Διαβάστε ακόμη...