Τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Κολοσσό

Με τη σημερινή πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου (18:30) στο “PAOK Sports Arena” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.
Τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Κολοσσό


Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο.


Παπαθεοδώρου: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»


Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο www.paokbc.gr για το αγώνα με τον Κολοσσό, την πρώτη παρουσία του Phil Goss και τον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη.
«Έχουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας με τον Κολοσσό, μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε στη διακοπή να δουλέψουμε κάποια πράγματα, παρόλο που είχαμε απουσίες με τους τέσσερις διεθνείς παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας ξεκινώντας από την άμυνα και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμαστε μέσα στο γήπεδο μας».


Για την ετοιμότητα του Phil Goss: «Έχει μπει στην ομάδα, καθώς εδώ και δέκα μέρες προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και έχει παίξει και σε ένα φιλικό. Θα είναι μαζί μας αύριο και πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει».


Για τον τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη: «Είναι ο πρώτος μας δημιουργός και έχει ρόλο τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, ωστόσο έχουμε μάθει να παίζουμε με απουσίες όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του».

Διαβάστε ακόμη...