«Είχαμε συγκέντρωση και καλή εκτέλεση»

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε στο www.paokbc.gr μετά το τέλος του αγώνα με τα Ρέθυμνο Cretan Kings για την 6η αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.
«Είχαμε συγκέντρωση και καλή εκτέλεση»

O 20χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ που σημείωσε double double με 10 πόντους και άλλες τόσες ασίστ, μίλησε για τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι, την παρουσία του στην Εθνική Ανδρών, αλλά και την κλήση του Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Κόνιαρη:

«Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα και ένα ματς με τη Neptunas όπου σε όλη τη διάρκεια προσπαθούσαμε να το γυρίσουμε, γεγονός που μας κούρασε αρκετά, σε συνδυασμό με το ταξίδι. Δεν σταματάμε όμως, την προσπάθεια μας. Εμείς είμαστε εδώ για να παίζουμε με αυτές τις συνθήκες, γι' αυτό είμαστε άλλωστε και στον ΠΑΟΚ, για να παίζουμε 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, το δείξαμε από την αρχή και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Μείναμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί είναι εύκολο για μια ομάδα όπως το Ρέθυμνο που πετυχαίνει πολλά τρίποντα να ξεφύγει στο σκορ. Από εκεί και πέρα, εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε κλειστή άμυνα, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να εκτελέσουμε με τον τρόπο που θέλαμε».

Για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος: «Πραγματικά δεν με πειράζει καθόλου που δεν θα ξεκουραστώ. Είμαι στην Εθνική ομάδα Ανδρών και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Το ότι θα ξεκουραστούν τα παιδιά είναι πολύ καλό για την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και εμείς με την επιστροφή μας για συνεχίσουμε την πορεία μας».

Για την παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη στην Εθνική: «Είμαι πιο χαρούμενος για την παρουσία του Βαγγέλη στην Εθνική παρά για τη δική μου. Πιστεύω ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί σαν 20άρης όλα αυτά τα χρόνια και ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τη Neptunas με στεναχώρησε, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα κατάφερνε να είναι στην Εθνική, καθώς ακόμα και τους τραυματισμούς τους παλεύει πολύ περισσότερο από τους άλλους παίκτες. Εύχομαι αυτή η κλήση να είναι το ξεκίνημα, να είναι στην Εθνική και του χρόνου και να είναι δυνατός».

Διαβάστε ακόμη...