"Πολύ σημαντική η νίκη..."

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Λάκι Τζόουνς μετά τη νίκη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ επί της Κύμης...
"Πολύ σημαντική η νίκη..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ρωτήθηκε για το πώς νιώθει μετά την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ σε επίσημο παιχνίδι: "Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για τον τρόπο που παίξαμε κυρίως, μπορεί να φαινόταν από έξω για τους τρίτους ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κερδίσει εύκολα, αλλά δεν υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα παιχνίδι τόσο εύκολο όσο νομίζουν οι απ' έξω. Είμαι ενθουσιασμένος που κερδίσαμε μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, για τον τρόπο που παίξαμε και για το ότι μείναμε όλοι μαζί ενωμένοι στα δύσκολα. Έτσι πήραμε μια νίκη η οποία θα είναι πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια" 

Για το αν υπήρχε άγχος στο παιχνίδι, δήλωσε: "Πριν το παιχνίδι ξέραμε τι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ξέραμε ότι η Κύμη είναι μια πολύ καλή ομάδα, ξέραμε ότι ο κοντός τους παίκτης είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά παρόλα αυτά εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Μπορεί να μην καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα όπως θα ήθελε και ο κόουτς αλλά και εμείς, αλλά ήταν πάρα πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη"

Για τους 83 πόντους που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Υπάρχει τρομερό αμυντικό ταλέντο στην ομάδα έτσι όπως έχει δημιουργηθεί, αλλά ακόμη ψαχνόμαστε λίγο μεταξύ μας! Πρέπει να βρούμε ο ένας τον άλλον, να καταλάβουμε πώς λειτουργεί το πλάνο μέσα στην ομάδα, να καταλάβουμε απόλυτα τι είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο προπονητής από εμάς. Πιστεύω πως όσο παίζουμε και όσο συνεχίζουμε να προπονούμαστε σκληρά, αυτό που μπορούμε να κάνουμε στην άμυνα θα φανεί. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα..."

Για το παιχνίδι στην Ιταλία που ακολουθεί: "Η πνευματική ετοιμότητα θα είναι το πιο σημαντικό! Πηγαίνουμε σε μια άλλη χώρα, σε ένα άλλο γήπεδο, όπου η ατμόσφαιρα θα είναι γενικά εχθρική, ξέρουμε πώς είναι το ιταλικό πρωτάθλημα, οι ομάδες παίζουνε γρήγορα, παίζουνε πολύ fysical παιχνίδι με πολλές επαφές, αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως η νίκη επί της Κύμης μάς κάνει χαρούμενους. Ξέρουμε πια πως μπορούμε να κερδίζουμε, να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον και να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στα τελευταία τρία παιχνίδια με παναθηναϊκό, με Gaziantep και σήμερα, όλα θα πάνε ακόμη καλύτερα"

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα: "Μπορεί η απόδοσή μου να φαίνεται πολύ καλή στους απ' έξω, μπορώ να σας πω όμως ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη! Παρακολουθώ συνέχεια στο video τα λάθη μου στα παιχνίδια, έχω συνέχεια δίπλα μου τον προπονητή, την ομάδα, που μπορούν να με βοηθήσουν να πάω πολύ καλύτερα και να βελτιωθώ όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά να γίνω και καλύτερος άνθρωπος. Είναι πολύ ευχάριστο το ότι με εμπιστεύεται η ομάδα, μπορώ να πάω πολύ καλύτερα"

Διαβάστε ακόμη...