Ώρα να σπάσει το ... ρόδι!

Την πρώτη του νίκη σε επίσημο παιχνίδι θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα στην PAOK Sports Arena η ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου, απέναντι στην Κύμη!
Ώρα να σπάσει το ... ρόδι!

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά από δύο ήττες για την Basket League, δύο για τη φάση των ομίλων του Basketball Champions League και μία για το Κύπελλο Ελλάδας, θα προσπαθήσει σήμερα να σπάσει το ρόδι και να πάρει επιτέλους το ροζ φύλλο αγώνα από την Κύμη!

Ο τεχνικός της ομάδας δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Ζάρα - Χαραλαμπόπουλο, των οποίων η μέρα της επιστροφής στα παρκέ πλησιάζει και όλοι γύρω από την ομάδα ευελπιστούν πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το απογοητευτικό ξεκίνημα! Για εμάς ο ΠΑΟΚ μπορεί και θα παίξει καλύτερο μπάσκετ στη συνέχεια, ενώ σίγουρα θα βοηθούσε η στήριξη του κόσμου που έχει γυρίσει την πλάτη του για πολλοστή φορά!

Στη μοναδική φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Μαρτίου 2017, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με το άνετο 88-71 ξεφεύγοντας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα (28-15 στο 10΄). Για τους γηπεδούχους σε εκείνο το παιχνίδι, ο Νέιθαν Σόμπι είχε 25 πόντους, ο Λίνος Χρυσικόπουλος 15 και οχτώ ριμπάουντ και ο Ζάνις Πέινερς 15. Για τους φιλοξενούμενους πέντε παίκτες είχαν φτάσει σε διψήφιο αριθμό με πρώτο σκόρερ τον Τσάβνταρ Κοστόβ που είχε 14.    

Ούτε το ξεκίνημα του σημερινού αντιπάλου είναι καλό, καθώς σε τρία επίσημα παιχνίδια μετράει ισάριθμες ήττες, καθώς για το πρωτάθλημα έχασε στο Λαύριο με 78-65, στην έδρα της από τον γάβρο με 56-85, ενώ αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Φάρο με 70-66 στην παράταση...  

Διαβάστε ακόμη...