«Μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκο Superfoods για την 2η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας σε όλες τις διοργανώσης ...
«Μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του επικεντρώνεται πλέον στο παιχνίδι με την Gaziantep για το Basketball Champions League, όπου στοχεύει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Κάναμε προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια, απέναντι σε ομάδα με μεγάλη ποιότητα που είχε χάσει κι αυτή με μεγάλη διαφορά εκτός έδρας. Παλέψαμε σε άμυνα κι επίθεση, εκτός από το τρίτο δεκάλεπτο όπου ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε με τρίποντα στις βοήθειες στον Βουγιούκα. Πήρε διαφορά ασφαλείας ο Παναθηναϊκός, αλλά κάναμε καλό τελείωμα στο παιχνίδι, χωρίς να είναι αρκετό για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δείξαμε αντίδραση σ' ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ' έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα της Τετάρτης για το Champions League για να νικήσουμε».

Για τις τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια: «Δεν μας φοβίζει τίποτα, αρκεί να επιστρέψουν οι τραυματίες και να έχουμε ξανά την εικόνα της προετοιμασίας. Έχουμε μεγάλες απουσίες που μας έχουν επηρεάσει. Έχουμε παίξει τρία παιχνίδια εκτός έδρας πολύ δύσκολα. Μας πλήγωσε η ήττα εντός έδρας. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τις καταστάσεις που πραγματικά μπορεί. Μας έχει πληγώσει και μας έχει αλλοιώσει την εικόνα μας. Μπορούμε να το αντιστρέψουμε με δουλειά, συγκέντρωση και θετική ενέργεια».

Διαβάστε ακόμη...