Με προβλήματα και απουσίες στην Αθήνα

Με αρκετά προβλήματα και σημαντικές απουσίες, αναχωρεί η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Αθήνα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Με προβλήματα και απουσίες στην Αθήνα

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, δεν επεφύλαξε εκπλήξεις.


Κόνιαρης, Ζάρας και Χαραλαμπόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League (Κυριακή 15/10/2017, 18:00, Cosmote Sports 4).

O Owen Klassen συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας και θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ, όπως και ο Lucky Jones που λίγο πριν το τέλος της προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για μας είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε μία εικόνα καλύτερη από αυτήν που είχαμε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, με καλύτερη εμφάνιση και να μπορέσουμε να ανεβάσουμε κυρίως το κομμάτι της αυτοπεποίθησής μας σε επίπεδα τέτοια που θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε μπροστά μας. Δυστυχώς για μας, κάθε μέρα δημιουργούνται και νέα προβλήματα, τα οποία δεν μας αφήνουν σε κανένα σημείο να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Το μεγάλο θέμα για μας είναι ότι προστίθενται προβλήματα σε αυτά που ήδη έχουμε, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση και σίγουρα είναι ένα κομμάτι που μας απασχολεί σοβαρά».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Dillard, Klassen, Χρυσικόπουλος, Krubally, Καρράς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Καραμανώλης, Κατσίβελης, Jones και Triche.

Διαβάστε ακόμη...