«Όταν είμαστε τόσο πίσω, το παραμικρό λάθος στοιχίζει»

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πάτρας για την 1η αγωνιστική της Basket League.
«Όταν είμαστε τόσο πίσω, το παραμικρό λάθος στοιχίζει»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κατσίβελη:

Για το λίγο χρόνο προσαρμογής που είχε: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν το ευκολότερο πράγμα που έχω κάνει. Ξέρω όμως τον προπονητή από πέρυσι, είμαι πιο εξοικειωμένος κι ήξερα τι θέλει από μένα και την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο αλλά προσπάθησα κι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να ελέγξω και να κοντρολάρω το παιχνίδι».

Για αυτό που στοίχισε στην ομάδα για την ήττα σήμερα: «Σίγουρα η ποιότητά μας δεν είναι για είμαστε πίσω με 20 πόντους σε ματς με τον Προμηθέα. Μπήκαμε νωθρά και δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι εύκολα καλάθια. Αυτό το διαπιστώσαμε και στην ανάπαυλα είπαμε πως πρέπει να το αλλάξουμε. Μας βοήθησε πολύ κι ο κόσμος. Όταν είσαι τόσο πίσω όμως πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια και το παραμικρό λάθος μπορεί να σου στοιχίσει»

Για το παιχνίδι της Τρίτης στη Γερμανία με την MHP Riesen: «Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια σαν ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα και θέλουμε να κερδίσουμε σε όλα. Για τους τραυματισμούς θέλω να πω πως δεν μας αρέσει να το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη κι αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε».

Για το μηνιαίο συμβόλαιο του και αν σκέφτεται τι θα γίνει μετά το μήνα: «Κοιτάω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτή είναι η δουλειά μου».

Διαβάστε ακόμη...