Ώρα για επανεκκίνηση!!!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του το ισόπαλο 0-0 της Λεβαδειάς και τον αποκλεισμό στη Σουηδία και να βρει επιτέλους τον δρόμο του, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με την Κέρκυρα!
Ώρα για επανεκκίνηση!!!

Το σημερινό παιχνίδι με τους Φαίακες,  θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, θα ξεκινήσει στις 19:15, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3, ραδιοφωνικά από το paokmania web redio και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για την αναμέτρηση, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι τριών βαθμών. Όποιος μπει στο γήπεδο πρέπει να πολεμήσει μέχρι την τελευταία του ενέργεια για τη νίκη. Και μετά, όπως είπα και πριν, ξεκινάμε μια καινούργια χρονιά».

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει -εκτός από τους μακροχρόνιους τραυματίες Γλύκο και Μυστακίδη- και τους  Λέοβατς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, τον Ενρίκε που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από γονατιά στο ματς με την Έστερσουντς, τον Βαρέλα που μάζεψε υγρό στο γόνατο και τον Κάνιας που προτιμήθηκε να μείνει εκτός επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης! Αντίθετα επέστρεψαν οι Μάτος, Λεβέκ και πρωτοεμφανίζεται σε αποστολή ο νεοαποκτηθείς Ελ Καντουρί. 

Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, με τον ΠΑΟΚ να εκτίει σήμερα την πρώτη από τις επτά αγωνιστικές της τιμωρίας του. Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λεβέκ, Πούγγουρας, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Λεβέκ - Μαλεζάς - Κρέσπο - Μάτος, αμυντικά χαφ Κάτσε (ή Σάκχοφ) - Τσίμιροτ, μπροστά τους οι Κάμπος - Πέλκας  - Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς, σε άνα καθαρό 4-2-3-1.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη με απουσίες καθώς Μπαλάφας και Σοϊλέδης είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Τουράμ, Ζ. Ντιόγκο τραυματίες. Στο αρχικό σχήμα (επίσης 4-2-3-1) αναμένεται να βρεθούν οι: Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάνννου, Γκόμες, Κόντος, Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες, Ντουαλά, Ζορμπάς.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας), βοηθοί του οι Σίπκας (Πέλλας) και ο Χατζηνάκος (Δράμας). Χρέη τέταρτου διαιτητή θα κάνει ο Σέζος (Κιλκίς) Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Βέλλιος (Ξάνθης).

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την Κέρκυρα, ΕΔΩ   

Διαβάστε ακόμη...