Για μια ακόμα νίκη, κατά του συμπολίτη

Στο πρώτο παιχνίδι τον προημιτελικών , ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο με στόχο να πάρει το δεύτερο διπλό για φέτος κατά του συμπολίτη.
Για μια ακόμα νίκη, κατά του συμπολίτη

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από τη σελίδα μας.

Το scouting του αντιπάλου: Για πολλούς, ο Άρης θεωρείται ως αποτυχία της φετινής χρονιάς. Το μπάτζετ του μεγάλωσε, ήρθαν παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, ο κόσμος του γέμισε αυτοπεποίθηση, αλλά ο Άρης όχι μόνο δεν τα πήγε καλύτερα, αλλά χειρότερα από πέρσι. Οι περισσότεροι από τους παίκτες που ήρθαν δεν μπόρεσαν για τον ένα ή για τον άλλο λόγο να κάνουν την διαφορά είτε λόγο τραυματισμού (Σανικίτζε), είτε λόγων άλλων... παραγόντων (Μαρμπλ, Τζενκινς, Μπακνερ). Τερμάτισε τέταρτος στο πρωτάθλημα με 15 νίκες και 11 ήττες. Κατα την διάρκεια της σεζόν σκόραρε 75,85 ppg, μάζευε 33,38 rpg και μοίραζε 15,65 ασίστ σε κάθε παιχνίδι. Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν φήμες για μη πληρωμή των παικτών και πολλοί από τους ξένους που είχαν έρθει στην αρχή της σεζόν έχουν αποχωρήσει από την ομάδα. Λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο Άρης υπέγραψε τον Άντουαν Σκοτ ως αντικαταστάτη του Τζενκινς. Προπονητής του συμπολίτη είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.

Players to Watch: Will Cummings (14,68ppg. 3,88reb. 3,28ast. 1,28 stl)

Ο Αμερικανός guard είναι ο ηγέτης του φετινού Άρη και αποτελεί σίγουρα την πιο πετυχημένη μεταγραφή του Άρη την φετινή χρονιά. Είναι ο παίκτης που κουβαλάει στις πλάτες του την ομάδα όταν αυτή τα βρίσκει σκούρα παίρνοντας πολλές επιθέσεις, στην καλή του μέρα μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του αλλά στις κακές του μέρες συχνά αποβαίνει μοιραίος. Ο περιορισμός του θα είναι ένα από τα σημεία κλειδιά για την ομάδα μας στην μάχη της πρόκρισης.

Το προηγούμενα παιχνίδι: Η ομάδα μας κατάφερε να σκουπίσει τον Άρη στην κανονική διάρκεια της σεζόν, νικώντας και τα δύο παιχνίδια εντός και εκτός. Το πρώτο ματς πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου στο Αλεξάνδρειο, όπου η ομάδα μας με πρωταγωνιστές τον Bryant (14pts.) και τον Λίνο Χρυσικόπουλο (9pts , 7 rebs , 4 stl), έριξε το πρώτο γερό χαστούκι στον Άρη πέρνοντας την νίκη με τελικό σκορ 62-66. Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στο PAOK Sports Arena στις 4 Φεβρουαρίου, το παιχνίδι τελείωσε 62-58 εκεί που με μεγάλη εμφάνιση των Clanton (12 pts, 15 rebs), Μαργαρίτη (15 pts, 8 rebs) και Peiners (13 pts, 5 rebs) η ομάδα νίκησε χωρίς να καν να χρειαστεί να βάλει τρίποντο (0/20!!!).

Δείτε ΕΔΩ τα highlights απο την εκτός έδρας νίκη.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights από την εντός έδρας νίκη

Στο παρκέ: Χωρίς απουσίες η ομάδα μας εκτός από τον νεαρό Καραμανώλη ο οποίος δεν προπονήθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Πλήρης θα παραταχθεί και ο Άρης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι τριάδα που αποτελείται από Πηλοϊδη-Πουρσανίδη Γ.-Μαγκλογιάννη.

Διαβάστε ακόμη...