Και τώρα ΠΑΟΚ – Άρης στα Play Offs

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ με 2-0 νίκες επί του Λαυρίου, έφερε την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στην επόμενη φάση των Play Offs.
Και τώρα ΠΑΟΚ – Άρης στα Play Offs

Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Άρης, σε μία σειρά αγώνων, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 7/5/2017.

Για την πρόκριση στην επόμενη (ημιτελική) φάση της STOIXIMAN.GR Basket League απαιτούνται δύο νίκες (best of three) και ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε αυτή την διαδικασία με μειονέκτημα έδρας. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά θα ξεκινήσει το επόμενο Σάββατο (29/4) από το Αλεξάνδρειο, θα ακολουθήσει στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδες το δεύτερο παιχνίδι στο PAOK Sports Arena και εφόσον χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι για να κριθεί ο τελικός νικητής αυτό θα γίνει ξανά στο Αλεξάνδρειο (το Σαββατοκύριακο 6-7/5/2017). Στη διάρκεια της εβδομάδας θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων.

Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό (με μειονέκτημα έδρας και σε αγώνες όπου απαιτούνται τρεις νίκες (best of five). Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα ξεκινήσουν στις 10 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο ως την 1η Ιουνίου.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος (για τον πρωταθλητή και την 3η θέση) θα είναι και πάλι στις τρεις νίκες (best of five), αναμένεται να ξεκινήσουν στις 3 Ιουνίου και να ολοκληρωθούν το αργότερο ως τις 18/6.

Διαβάστε ακόμη...