Η ώρα των play-offs έφτασε ...

Στο πρώτο παιχνίδι των φετινών play-off η ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει εντός έδρας το Λαύριο, με στόχο να πάρει την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται ώστε να βρεθεί στην επόμενη φάση.
Η ώρα των play-offs έφτασε ...

Το scouting του αντιπάλου:

Το Λαύριο τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος , μετρώντας 11 νίκες και 15 ήττες. Κατάφερε να σφραγίσει την είσοδο του στα play-off κάνοντας 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια , νικώντας ομάδες όπως ο Άρης και ο Κολοσσός Ρόδου που βρίσκονταν πιο πάνω στην βαθμολογία. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μέσο όρο 72,85 ppg, 30,08 reb, 14,31 ast. Προπονητής της ομάδας είναι ο Χρήστος Σερέλης.

Player to watch: S.Evans

Sean Evans: (10,7ppg, 6,85 reb, 0,85 blk) Ο Αμερικανός γεννημένος το 1988, είναι παίκτης που βασίζεται στην δύναμη και την αθλητικότητα του, παίζει στις θέσεις 4 και 5. Έχει χρόνια εμπειρίας στο Ισραήλ και στην Α2 της Τουρκίας.

Τα προηγούμενα παιχνίδια:

Ο ΠΑΟΚ φέτος επικράτησε και στις 2 αναμετρήσεις που έγιναν φέτος με το Λαύριο. Εντός έδρας νίκησε με 85-80 έχοντας πρωταγωνιστές τον Sibert με 21 πόντους , τον Clanton με 15 πόντους 11 ριμπάουντ και 4 τάπες! Από το Λαύριο ξεχώρισαν ο Gray και ο Nixon με 17 πόντους ο καθένας. Στο εκτός έδρας παιχνίδι το σκορ σταμάτησε στο 63-73 με την εξαιρετική εμφάνιση του Λίνου Χρυσικόπουλου που σκόραρε 19 πόντους , μάζεψε έξι ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ, το ίδιο σημαντικό ρόλο είχε παίξει επίσης ο Clanton με 17 πόντους, 16 ριμπάουντ και 3 τάπες!

Στο παρκέ:

Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πλήρης χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Η διαιτητική τριάδα είναι Δεσλής-Μαγκλογιάννης-Τσαρούχα.

Διαβάστε ακόμη...