Όλα για την 4η θέση!

Στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, η ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον βάζελο, στην τελευταία μάχη στο κυνήγι της 4ης θέσης.
Όλα για την 4η θέση!

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Paokmania Web Radio.

Το scouting του αντιπάλου: Ο παναθηναϊκός μια αγωνιστική πριν την αυλαία του πρωταθλήματος βρίσκεται 2ος στην βαθμολογία παρόλο που ισοβαθμεί με τον ολυμπιακό έχοντας 24 νίκες και 1 ήττα . Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα έχοντας καταφέρει να νικήσει ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει κάνει το ΟΑΚΑ ίσως την δυσκολότερη έδρα στην Ευρώπη έχοντας μόνο 1 ήττα σε Πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Αυτήν την στιγμή έχει την καλύτερη επίθεση στην Α1 έχοντας σκοράρει συνολικά 2104 πόντους, μέσο όρο 84,16 ανά παιχνίδι. Προπονητής είναι ο Ισπανός, Τσάβι Πασκουαλ.

Players to Watch: Chris Singleton, Mike James

Chris Singleton:(10,58 ppg, 6,42 reb.) Ο Center από τις ΗΠΑ ήρθε φέτος το καλοκαίρι από την Lokomotiv και έχει γίνει ο παίκτης βαρόμετρο για τον φετινό Παναθηναϊκό. Τα εξαιρετικά αθλητικά του προσόντα τον καθιστούν επικίνδυνο σε άμυνα και επίθεση.

Mike James:(12,00 ppg, 2,87 ast.) Ήρθε φέτος από την Baskonia ώστε να δώσει βάθος και ποιότητα στη θέση του άσσου . Είναι guard με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, είτε κοντά είτε μακριά από το καλάθι.

Το προηγούμενο παιχνίδι: Στις 8 Ιανουαρίου έγινε το πρώτο ματς ανάμεσα στις 2 ομάδες όπου η ομάδα μας ηττήθηκε 68-72 παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ώστε να ανατρέψει το σκορ, έχοντας βρεθεί πίσω ακόμα και με 21 πόντους. Ο Jordan Sibert (18pts, 7 reb) και ο Thad Mcfadden (16pts) ήταν οι ηγέτες στο σκοράρισμα για την ομάδα, ενώ από τον Παναθηναϊκό ο Καλάθης (16pts, 8 reb , 4 ast) και ο Singleton (15pts , 13 reb) ήταν αυτοί που πρόσφεραν περισσότερο.

Στο παρκέ: Η μοναδική απουσία για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Μιλιένοβιτς, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Η ομάδα του βάζελου θα παραταχθεί και αυτή χωρίς απουσίες.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Sobey, Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τσόχλας, Μαργαρίτης, McFadden, Γλυνιαδάκης, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος, Peiners, Clanton και Aska.

Διαβάστε ακόμη...