Να παλέψει για το καλύτερο στο ΣΕΦ!

Σήμερα Κυριακή 2/4, η ομάδα του μπάσκετ δοκιμάζεται στις 17:00 στο ΣΕΦ, ενάντια στον πρωτοπόρο γάβρο.
Να παλέψει για το καλύτερο στο ΣΕΦ!

Το προηγούμενο παιχνίδι:

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο οποίο η ομάδα μας ηττήθηκε, ολοκληρώθηκε με σκορ 84-89 καθώς δεν καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή στην τελευταία περίοδο παρότι προηγούμασταν (84-83) 30" πριν την λήξη. Πιο συγκεκριμένα στο 84-83 ο Κιθ Κλαντον είχε 0/2 βολές , και ο Πατρικ Γιανγκ έβαλε καλάθι κερδίζοντας ταυτόχρονα και το φάουλ από τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Πρωταγωνιστής εκείνου του ματς για την ομάδα μας ήταν ο Κιθ Κλαντον ο οποίος σκόραρε 18 πόντους (88% ευστοχία στα δίποντα!) και μάζεψε 8 ριμπάουντ. Από την άλλη ομάδα ξεχώρισε ο Ματ Λοτζέσκι έχοντας 28 πόντους.

Γενικά για τον αντίπαλο:

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς σε 23 παιχνίδια μετράει 22 νίκες και 1 ήττα. Σκοράρει κατά μέσο όρο 80,3 πόντους , ενώ δέχεται κοντά στους 65 , έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση , μετά τον ΠΑΟ, και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Ματ Λοτζέσκι με 12,6 πόντους μέσο όρο, ενώ από κοντά τον ακολουθεί ο Έρικ Γκριν με 9,6 πόντους ανά παιχνίδι. Προπονητής είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που βρίσκεται στην ομάδα από το 2014.

Στο παρκέ:

Η ομάδα μας θα παραταχθεί χωρίς απουσίες ,καθώς όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Ο γάβρος θα παίξει χωρίς τους  Λοτζέσκι , Χακετ, Ερικ Γκριν ενώ η παρουσία του Μάντζαρη είναι αμφίβολη λόγο πυρετού.  Η τριάδα των διαιτητών του αγώνα θα είναι οι Πηλοϊδης, Μπήτης και Συμεωνίδης.

 

Το παιχνίδι θα μπορείτε να το ακούσετε ζωντανά απο το Paokmania Web Radio

Διαβάστε ακόμη...