"Βγάλαμε ενέργεια όταν έπρεπε..."

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, μετά τη νίκη επί του Προμηθέα τόνισε πως η ομάδα έβγαλε ενέργεια όταν έπρεπε, ενώ στάθηκε και στην καλή εμφάνιση του Aska, στο ντεμπούτο του!
"Βγάλαμε ενέργεια όταν έπρεπε..."

Διαβάστε τα όσα είπε...

"Η σημερινή ήταν μια νίκη που ήρθε πολύ δύσκολα. Καταφέραμε πήραμε τα ριμπάουντ και βγάλαμε μεγάλη ενέργεια αν κι είχαμε τα διπλάσια λάθη από τον αντίπαλο. Ο Aska ήταν πολύ καλός. Όσον αφορά τον Προμηθέα, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας κι έπαιξαν έξυπνα".

Όσο για τη συνέχεια: "Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και θα είμαστε έτοιμοι για τα μεγάλα παιχνίδια, στις εβδομάδες που έχουμε για να δουλέψουμε".

Για τη δική του σημερινή παρουσία, σχολίασε: "Αισθάνομαι πολύ καλά και οι συμπαίχτες μου με εμπιστεύονται. Καλώς ή κακώς, είμαι παίκτης ψυχολογίας και τον τελευταίο καιρό αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στο παρκέ".

Για τη μάχη της τέταρτης θέσης σημείωσε: "Θα παλέψουμε τα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό και πρέπει να κερδίσουμε τον Κόροιβο εδώ. Αν κάνει 2 ήττες ο Άρης τότε η 4η θέση είναι καλοδεχούμενη, διαφορετικά θα κάνουμε και πάλι ότι κάναμε στον πρώτο γύρο".

Διαβάστε ακόμη...