Το ταξίδι για το Ρέθυμνο

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, αλλά όχι για τη Θεσσαλονίκη έχει πάρει η ομάδα του ΠΑΟΚ από το πρωί της Πέμπτης.
Το ταξίδι για το Ρέθυμνο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 9:00 από την Τενερίφη και με ενδιάμεσους σταθμούς την Μαδρίτη και την Αθήνα, θα φτάσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα στα Χανιά, από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Ρέθυμνο για τον αγώνα του Σαββάτου (11/3, 16:00) με το Ρέθυμνο Cretan Kings στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League.
Οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του Nathan Sobey ολοκληρώθηκαν και έτσι ο Αυστραλός θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Αυστραλός προπονήθηκε ατομικά τις προηγούμενες δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη και θα συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα.
Ο Keith Clanton, που τραυματίστηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα με την Iberostar Tenerife, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ξεκινήσει εντατική θεραπεία. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πάντως, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον αγώνα του Σαββάτου, καθώς ο αριστερός του αστράγαλος είναι αρκετά πρησμένος.

Διαβάστε ακόμη...