"Η επίθεση μάς έδωσε τη νίκη ..."

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, μετά τη νίκη επί των Τρικάλων μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και γι' αυτό που ακολουθεί στην Ισπανία με την Τενερίφη... 
"Η επίθεση μάς έδωσε τη νίκη ..."

Για το παιχνίδι δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη μέσα στο γήπεδό μας! Θεωρώ ότι σήμερα δεν ήταν καλή η άμυνά μας, μας βάλανε 86 πόντους, αλλά μας έδωσε τη νίκη η επίθεσή μας, αφού βάλαμε 97, και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Αυτό θέλαμε, αυτό κάναμε και συνεχίζουμε"

Σε ερώτηση για το πώς εξηγεί το ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλή άμυνα, απάντησε: "Η κούραση σίγουρα μας έχει επηρεάσει λίγο, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Κάναμε αρκετά λάθη σήμερα στον αιφνιδιασμό των αντιπάλων, που έχουν κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι καλοί σε αυτό, ενώ εμείς δεν ήμασταν καλοί σε αυτό"

Για τη ρεβάνς με την Τενερίφη είπε: "Σίγουρα περιμένω κάτι διαφορετικό, σίγουρα η Τενερίφη θα έχει κάποια αντίδραση, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να δούμε το παιχνίδι ξεχωριστά από το προηγούμενο, σαν ένα νέο παιχνίδι, και εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι θετικό για εμάς"

Για το δεν έκανε σωστά ο ΠΑΟΚ στο αμυντικό κομμάτι με τα Τρίκαλα σχολίασε: "Όταν κάνουν επίθεση τα Τρίκαλα, παίζουν πολύ το ένας με έναν. Εμείς έπρεπε να κλείσουμε την άμυνά μας για να μην αφήσουμε κενά ώστε να μην μπορούν να χτυπήσουν εκεί"

Όσο για το τι θα πει στους συμπαίκτες του σαν αρχηγός ενόψει της ρεβάνς με την Τενερίφη (paokmania): "Θα τους πω ότι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά, να παίξουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους"

Για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα πολλά ταξίδια είπε: "Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά έχουν μέσα τους δύναμη και θα ανταπεξέλθουν. Είναι σίγουρα ένα ακόμη δύσκολο ταξίδι, αλλά πρέπει να μην το σκεφτόμαστε, παρά μόνο το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας"

Διαβάστε ακόμη...