«Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για την 15η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
«Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο»

O τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι θα πρέπει αυτός και οι παίκτες του να παίρνουν τα παιχνίδια, στα οποία έχουν καλή απόδοση για 35 λεπτά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσει του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού για τη νίκη. Από την πλευρά μας, παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν οι ίδιοι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση, καθώς η σκληρή άμυνα του Κολοσσού μας χάλασε τον ρυθμό και οπωσδήποτε δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, ειδικά στο τελευταίο πεντάλεπτο που δεχθήκαμε τόσους πόντους, όσους, σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Είναι πρόβλημα το να παίζεις καλά για 35 λεπτά σε ένα παιχνίδι και να μην μπορούμε να το πάρουμε και σίγουρα θα πρέπει να βρούμε τη λύση του».

Για το πώς ήρθε η ήττα και για διαιτησία του αγώνα: «Σας είπα τι κάναμε λάθος και φτάσαμε στην ήττα. Όσον αφορά τη διαιτησία, σας είπα ότι η πολύ σκληρή άμυνα του Κολοσσού έβγαλε έξω από το παιχνίδι τους παίκτες μας. Εμείς δεν πήραμε φάουλ, ενώ οι αντίπαλοι τα πήραν σε πιο εύκολες φάσεις. Έτσι, μειώθηκε το σκορ και στη συνέχεια είχαμε αδυναμία στον τρόπο εκτέλεσης στην επίθεση μας. Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Κολοσσού ανέβηκαν ψυχολογικά, βρήκαν το καλάθι βάζοντας μεγάλα σουτ και έτσι ήρθε η ήττα».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παντού βοηθάει την ομάδα και ειδικά στα παιχνίδια εκτός Θεσσαλονίκης. Η βοήθεια του ήταν μεγάλη και στο παιχνίδι που παίξαμε στο Βέντσπιλς. Σήμερα η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε περισσότερο στεναχωρημένοι, καθώς δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...