"Παλέψαμε σκληρά, αλλά αργήσαμε"

Ο Jordan Sibert εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Basket League.
"Παλέψαμε σκληρά, αλλά αργήσαμε"

O Αμερικανός γκαρντ ανέφερε ότι η ομάδα του άργησε να «ξυπνήσει», ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να πάρει το μάθημα της για τα επόμενα παιχνίδια.

«Είναι μία δύσκολη ήττα. Παλέψαμε σκληρά, αλλά αργήσαμε να το κάνουμε. Πρέπει να πάρουμε το μάθημα μας, να καταλάβουμε ότι πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και να μην έχουμε τόσο μεγάλα κενά διαστήματα σε επίθεση και άμυνα».

Για το πώς εξηγεί τα «νεκρά» διαστήματα: «Πιστεύω ότι οφείλεται στην έλλειψη ομαδικότητας. Δεν εφαρμόζουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Πολλές προσπάθειες γίνονται μετά από ατομικές ενέργειες. Αν μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, τότε θα βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα».

Για την αστοχία της ομάδας: «Είναι θέμα κίνησης της μπάλας. Σε αυτό το θέμα δίνω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έβρισκε τον ελεύθερο παίκτη και του έδινε τη δυνατότητα να κάνει εύκολο σουτ. Αντίθετα εμείς δεν ήμασταν καλοί σε αυτόν τον τομέα και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εκπληκτικοί σουτέρ στην ομάδα, τα περισσότερα σουτ γίνονται υπό άσχημες συνθήκες».

Για την συνύπαρξη του με τον Thadd McFadden: «Είναι εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλός χαρακτήρας. Ταίριαξε στην ομάδα από τις πρώτες προπονήσεις. Είναι μία πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα. Θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε καλά μαζί, όπως και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, αλλά όσο καλοί σκόρερ κι αν ο McFadden ή ο οποιοσδήποτε, θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε».

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...