Με καλή ψυχολογία υποδέχεται το Περιστέρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το παιιχνίδι στην Πυλαία με αντίπαλο  το Περιστέρι  για την 11η αγωνιστική της Α1. Ακούστε live αναμετάδοση από το Paokmania Web Radio.
Με καλή ψυχολογία υποδέχεται το Περιστέρι

Eπιστροφή στην Paok Sports Arena για τον "Δικέφαλο του Βορρά", που υποδέχεται το απόγευμα στις 5:45,  το Περιστέρι  για την 11η αγωνιστική της Α1

Eίναι ο πρώτος εντός αγώνας της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου για το 2011, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουμε ως τώρα την ίδια βαθμολογική συγκομιδή. Το παιχνίδι  θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports3 και  θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio από όπου μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Όλα αυτά φυσικά, ενώ όλοι περιμένουμε -μέσα στη βδομάδα που έρχεται- την  εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, για την πρωτόδικη εξoντωτική ποινή που επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή και όπως όλοι ξέρουμε ήταν 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών καθώς και 23.400€ χρηματικό πρόστιμο, για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι κυπέλλου με το γάβρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το μονάδικο πρόβλημα που απασχολεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ εχει να κάνει με τη γνωστή απουσία του Μακ Γκραθ, μιας και όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Μάλιστα μετά το διπλό στον Ηλυσιακό η ψυχολογία της ομάδας έχει ανέβει και περιμένουμε σήμερα να δούμε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίον έχουμε την ίδια βαθμολογική συγκομιδή (15 βαθμοί) ...

Η παρουσία μας στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη, η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της και είναι ώρα να σταματήσουμε να της γυρνάμε επιδεικτικά την πλάτη. Εξάλλου υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κάνουμε να δούνε ΠΑΟΚ στο "παλατάκι", πάνω από 2 μήνες!

Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με το Περιστέρι ο Μαρκόπουλος είπε: "Ξεκινάμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας για το 2011, με το Περιστέρι, που είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Το τελευταίο του αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα δεν μας ξεγελά, ξέρουμε την δυναμικότητα που έχει το Περιστέρι, αλλά και το γεγονός ότι είναι πολύ ανταγωνιστικό στα περισσότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια του. Εχουμε καλή ψυχολογία από τη νίκη μας επί του Ηλυσιακού, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μας και τον κόσμο, περιμένουμε να έρθουν οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας, με την ελπίδα ότι σύντομα θα τους έχουμε και πάλι κοντά μας".

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε και ο Γιώργος Αποστολίδης : "Η νίκη που πετύχαμε επί του Ηλυσιακού ήταν ένα αποτέλεσμα που ψάχναμε καιρό, γιατί είχαμε χάσει αρκετά παιχνίδια στον πόντο εκτός έδρας. Θέλαμε να κερδίσουμε και εκτός έδρας κι αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα μας δώσει για τη συνέχεια και θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα. Το Περιστέρι είναι μία πολύ συγκροτημένη ομάδα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για μας, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2011, από ότι φαίνεται θα είναι και το τελευταίο για ένα σημαντικό διάστημα που ο κόσμος δεν θα έχει την δυνατότητα να έρθει στο γήπεδο και αυτό νομίζω ότι είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλους. Και για μας, που θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έρθουν στο γήπεδο και θέλουμε να είναι πολλοί, αλλά και για τους φιλάθλους μας, που ξέρουμε πόσο θέλουν τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...