Μαρκόπουλος: "Βρήκαμε ρυθμό"

Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τν Ηλυσιακό, τονίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει θέμα με το Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Μαρκόπουλος: "Βρήκαμε ρυθμό"

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

"Δημιουργήθηκε μια περίεργη κατάσταση μετά από όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά συγκεντρωθήκαμε και υπό την πίεση ότι παίζαμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες, ήμασταν συγκεντρωμένοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα μετά βρήκαμε ρυθμό, βγάλαμε εκτός ρυθμού τον Ηλυσιακό και πήραμε τη νίκη πιο εύκολα από περιμέναμε. Έχουμε αδυναμίες στην διάρκεια που πρέπει να δείχνουμε στο παιχνίδι μας, αλλά και ορισμένες φορές οι επιλογές μας στην επίθεση δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Κρατήσαμε την διαφορά περισσότερο με την καλή μας άμυνα".

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει με το Λάζαρο Παπαδόπουλο, ο Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε: "Ο Λάζος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται για τον ΠΑΟΚ και αυτό έκανε και σήμερα. Δεν μας έχει πει τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα".

 

Δέδας: "Ημασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι"

Ο Γιώργος Δέδας ήταν ο αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες μας: "Είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δει ότι ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που όσα παιχνίδια είχε χάσει τα είχε χάσει στο τέλος. Ημασταν λοιπόν προετοιμασμένοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε τρίποντα και σουτ στον αιφνιδιασμό από την Ηλυσιακό και του επιτρέψαμε να πάρει μια διαφορά. Στην συνέχεια όμως πιέσαμε σε όλο το γήπεδο, αναγκάσαμε τον αντίπαλό μας να υποπέσει σε λάθη, αρχίσαμε να λειτουργούμε σωστά στην επίθεση και πήραμε μια διαφορά την οποία καταφέραμε χάρη στην εμπειρία μας να κρατήσουμε μέχρι το τέλος".

Διαβάστε ακόμη...