Να σπάσει το ρόδι!

Κόντρα στον Ηλυσιακό ο "Δικέφαλος" θα αναζητήσει στις 5 το απόγευμα την πρώτη εκτός έδρας φετινή του επιτυχία.
Να σπάσει το ρόδι!

 

Κόντρα στον Ηλυσιακό ο "Δικέφαλος" θα αναζητήσει στις 5 το απόγευμα την πρώτη εκτός έδρας φετινή του επιτυχία.

Μια επιτυχία που άγγιξε σε κάποια φετινά ματς αλλά τελικά δεν κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις έδρες των αντιπάλων του με το ροζ φύλλο αγώνα.

Η ομάδα κατέβηκε στην Αθήνα έχοντας μία και μοναδική απουσία αυτή του ΜακΓκραθ που ακολούθησε πάντως την αποστολή, για ψυχολογικούς κυρίως  λόγους. Η κατάστασή του όπως έγινε γνωστό θα αντιμετωπισθεί με θεραπεία πιθανότατα και όχι με επέμβαση όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και θα παλέψουν απέναντι στους γηπεδούχους για το πρώτο διπλό. Και μιας και ολόγος για τους γηπεδούχους να θυμίσουμε ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Πανελλήνιο) έχοντας 10 βαθμούς ως τώρα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος σε σημερινές του δηλώσεις είπε για το παιχνίδι:«Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει με κάθε τρόπο τις νίκες. Ο Ηλυσιακός είναι ομάδα με καλό ρόστερ και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι έχει χάσει αρκετά παιχνίδια στον πόντο ή ακόμη και στην παράταση. Και σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από αυτήν που είναι τώρα και η οποία δεν μας ξεγελά. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες στο ρόστερ του Ηλυσιακού και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από όλους μας, σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, έτσι όπως το έχουμε σχεδιάσει για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα, και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Μένει λοιπόν να δούμε και στο παρκέ τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τα δίνουν όλα για τη νίκη και  να σπάζουν επιτέλους αυτό το ρόδι των συνεχόμενων χαμένων εκτός έδρας αγώνων!

Διαβάστε ακόμη...